valequenta Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Selamlar, 1 haftadır giremiyordumda woc'ye şimdi gördüm, level 50 karakteri olanlar başka bir level 50 karakter yaratabiliyolarmış. şimdi benım level 48 karakterim vardı onu 50 yapsam başka bir 50 açabiliyor muyum yoksa bu kampanya başladıgında 50 karakterimmi olmuş olması gerekiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 yapabiliyorsun sanırım tam emin değilim ama level 80 charın olması gerekebilirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 yok her acc için bir kere yapma hakkı var ne zaman kullanırsan kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 aç sil sonra gm ye ticket aç oyun icinden,rica edersen tekrar yapıyor:D ben denedim oldu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Artık hakkını geri vermiyolar demonogolist açtım 50 level elimde patladı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Nasıl yani? Level 50 ve üzeri karakteri olan adam istediği sınıftan, level 50 karakter mi açıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Hapl0 said: Artık hakkını geri vermiyolar demonogolist açtım 50 level elimde patladı:( demonologist iyi class'tır. Wow'da ki warlock'a benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 @Or1on evet öyle oluyor bnde 66 barbarımı bıraktım demo açtım barbardan daha iyi şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ben hep 2 handed kullanmak istiyordum gittim ranger açtim haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Etraf demo dolu oynayasım gelmiyo ondan birde havocmu oluıyım congmu karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar