Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayvan alıcam

Sinank

Öne çıkan mesajlar

Benim bir muhabbet kuşum vardı öldü. Sürekli oynardım onla. İlk başta kedi veya köpek istedim ama annem - babam etrafta dolanmayan hayvan istedi bende oynamak ve bakmak için bir hayvan istiyorum. Yine muhabbet kuşu almayı düşünüyorum. Başka bir öneriçeğiniz var mı?[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
Sosyal ağlarda paylaş

*beyni sulanmıştır kendini hayvan zaneder*

beni besle her dediğini yaparım senle bilgisayar bile oynarım tuvalet eğitimim de var kesin beni al. ama bana sevgi verecen tamammı. ne olur beni al bak çok yememem[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

muhabbet kuşları(yaşlılıktan öldüler)
civ civ(sewerken boğularak öldüler)
tavşan(halıları kemirio die geri götürüp vermiştik)
sincap(susuzluktan öldü)
muhabbet kuşarı(kavga etmeye başladılar biri diğerini öldürdü,diğerini de ben öldürcektim babam götürüp verdi)
balıklar(öldüler)
hamster(açlıktan öldü)

tıtıttı:yapma: hayvan beslemek bana göre değil.bakamiorum ilgilenen miorum.hamstera yaniorum hala 2 sene önceydi işte o günden itibaren artık hayvan beslemicem.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Anti-Chemical
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 06 Haziran 2004 22:37 tarihinde demiş ki:
muhabbet kuşarı(kavga etmeye başladılar biri diğerini öldürdü,diğerini de ben öldürcektim babam götürüp verdi

Vay çifte infaz hesabı.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

iguana al , büyünce role play yaptırırsın ,dragon modunda oyunlara felan katılır.

ne alırsan al ama sakın renkli civcivlerden alma.nasıl olsa fazla yaşamaz ölür diye almıştım(genelleme) mor bitane, azim yaptı ölmedi hayvan büyüdü piliç oldu nerdeyse tavuk olucaktı verdik biyere, halada bazı yerleri mordu uzaylı gibiydi.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Sosyal ağlarda paylaş

Jarlax LOL

Bence Husky al[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cico, 06 Haziran 2004 22:53 tarihinde demiş ki:
Kaplumbaya
çok yaşıyolar diyodu birisi..böle bakıyon bakıyon nereye kadar..büyüyomuş yaşlandıkça yaşlanıyomuş zor oluyomuş.[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...