GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 hani ünlülere helyum çektirip konuşturuyolar ya bir bölümünde GERİZEKALILAR ORAYI TÜRKÇEYE ÇEVİRİYOLAR YA BEN NE ANLADIM O ÜNLÜNÜN SESİNİ HELYUMLU DİNLEMEMDEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 helyumlu şekilde dublaj yapsınlar mı istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 altyazı diye bi teknoloji varmış çok acaipmiş!! sesli filmden sonra en büyük icat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 beni bi dasaaa anladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 beni dasaaa aldı nickine bayılıyorum süper kullanılıyo asgasfga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 aynen öle abi brainiacta igrenc bi dublaj var dayasalar altyazıyı herkes çok daha mutlu olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar