Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Bir acaip iş. 1-1.5 aydır falan, her sabah sol kulağım tıkanık şekilde uyanıyorum, 5-6 saate kadar geçmediği oluyor bazen. Sol tarafa yattığım anda tıkanıyor kulak. Önceleri pek umursamadım, bu kadar uzun sürmüyordu çünkü, artık ciddi şekilde rahatsız etmeye başladı. Duyma kaybı falan mı oldu acaba diye korktum başta ama tak diye açılıyor genelde. Başına gelen, sebebi hakkında fikri olan vs. var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 benim de olmustu bi ara, doktora gittim vakumla temizledi, mis gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 sükrü hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bebegim turlu seyler olabilir, doktora gitmen lazim. oyle cok da alengirli bisi yapmicaklar, bakicak temizlicek sonra fit diye duzeliceksin. sonra bana kosucaksin. gun batiminda el ele tutusup mutluluga yuruycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 keske her hikaye boyle bitse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bu boyle biter raaToL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bitemez. said: Joscelin says (05:25): susturamazsın beni nil! senelerdir bu anı bekledim ben anlıyor musun duyarlı, hassas genç rolüne verdim kendimi yemedim yedirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 AJSDFJD OH RAHATLADIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 HEP SEN MI BENIM TOPIKLERIMI TROLLICEKSIN EMRE HAAA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Ne yedirdiğimi buraya yazmaman incelik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ailemizin trollu nil saglik konusunda bi konuda bunu yaptigin icin kendinden utanmalisin opüyorum seni emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Ben de seni öpüyorum Tuğbacığım. Teknik olarak öpüşmüş oluyoruz değil mi böylece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 oha.=/ malzeme ver terbiyesiz godosa zaten sen de. derbeder oldum vurgun yedim ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Hee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Asteroth said: Ne yedirdiğimi buraya yazmaman incelik olmuş. Cünkü annene saygim sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 MONSTERKILL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 IN YOUR FACE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 msnden ve forumdan sonuclari degerlendirdik NiL a.k.a troLLoLita'm is the winner! tebrikler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar