Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mp3 player

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

ya ben bi mp3 player almak istiorum ama hem audio cd hem mp3 çalan discmanler flm deil yoq cd çiziliodu bilmemneydi onlarla uraşmak daa zor die düşünüorum gene de sizin fikrinizle öle bişi de alabilirim aslında 100 tane cd de var elimde ama bilemiorum hangisini almak daha mantıklı bi de hem özellik hem marka olarak hem de ekonomik bişi bilio musunuz nerelerden alsam daha iyi olur doğu bank? nette alışveriş yerleri(hepsiburada veya baskuda vs) yada sokaktan çalıntıdır falandır her türlü olur yani ama pillerini şarj etmek için adaptör oluo glb bazılarında ya da olmuo ben öle olsa ii olur die düşünüorum bana pil dayanmaz diye neyse yardımcı olursanız sevinirim aranızda anlayanlarınız vardır..[hline]a dying wish...
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede eger paran varsa md almalisin.

bende sony MZ-N707 modeli var ve cok memnunum, memory stickli cihazlardan kesinlike daha ucuz.Diger MD modelleri icin Sonystyle

diger hard disc olarak kullanilabilen playerlarda hem cok pahali hemde boyut olarak buyukler. Tabi yine paran varsa apple in yeni cikardigi 5-10-20 gb lik versiyonlari olan bir player varki evlere senlik :D boyutlarida md lerden ufak.

mp3-CD olarak dusundugun bi sey varsa iriver ilk tercihlerin arasinda olmali bence.[hline]KHaRoN
The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

valla bi kenarda 150 dolar gördüm evde onu cebe atarsam bi de ben üstüne koyarsam biraz bişiler olcak glb..i-river 400 bayaa saalam gözüküo ben bu gece bi banka hesaplarımızı karıştıriim belki sabaha dooru bi havaleyle alabiliriz babam soora örense daa ii olur ztn :D bi ay arayla 2 telefon aldım yüreine iniodu ztn saolun arklar..ama bu md kafamı karıştırıo anlamadıım bişi ama ii diolar nedir onun olayı ?[hline]a dying wish...
Sosyal ağlarda paylaş

Md nin olayi kucuk kucuk discler baska bi numarasi yok pek :D

80 dakkalik discleri var sony nin lp2-lp4 mode lari destekleyen modellerde sirayla 80x2 ve 80x4 oluyor. Yani bir disce 320 dakikalik sarki kaydedebilirsin demek. boylece ortalama 5 dakikalik sarkilardan olusan 80 dakkalik bi cd ye 60-70 sarki sigdirabiliyorsun.

id tag gibi guzel olaylari var lcd kumandasindan sarki isimleri geciyor.

Cok kaliteli ses kayit ozellikleri var. OpenMG jukebox denen programi sayesinde PC=>MD saglayabiliyorsun usb araciligiyla.
buradan mp3 vs, gibi birsuru formatta sarkiyi disce kaydedebiliyorsun. Yanliz bu sarkilar kaydederken atrac3 formatinda sıkıstırılıp disce atiliyor. boylece ortalama 5 dakikalik sarkilardan olusan 80 dakkalik bi cd ye 60-70 sarki sigdirabiliyorsun. Sarj uniteleri var, pil sorun olmuyor tek AA pili 2 hafta kullaniyorum.(gunde ortalama 3 saat dinlerim)

Daha birsuru ozelligi var, sen arastir takildigin yerde sor :D[hline]KHaRoN
The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

md ile mp3 player nasi kiyaslanir anlamiyorum
mp3 playerin ozelligi zaten sunu tak bunu cikar bunu yaninda gotur bunda bu sarki vardi sunda su vardi ugrasmaman. ustelik mp3 playerlar ayni zamanda USB external harddiskte oluyor, 20 gblik alip icine istedigini koyuyosun.
her mp3 player konusunda cikip da md al md al deyip durmayin yani, ayni kategoride bile degiller. discmanle md playeri karsilastirin karsilastiricaksaniz.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi dark dediğin doğruda bizim deiğimiz ireiverların teorik oalrak sınırsız kapasitesi var. yani 700 mblık kaç disc yaarsan o kadar arşivin var mesela ben 3-4 discde bvütün arşivimi taşıyacağım yanımda =)[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while…
Sosyal ağlarda paylaş

hehe plan yaptım 150doların üstüne para koymak için :) ii bi şey alayım bari..evdeki 100 tane audio cdyi 40gbye sığdırabilirsem media playeri kullanarak satcam audioları 2.5 milyon ya da 2milyondan satarsam çevredekilere 200-250 milyon edio..tabi bu plan kırklareli de daha kolay işleyebilir benden soora en çok metal cdsi olanın 20-30 taneye sahip olduu ista gitmelerinin zor olduu düşünülürse :)=[hline]a dying wish...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dark-dr, 27 April 2003 00:39 tarihinde demiş ki:
md ile mp3 player nasi kiyaslanir anlamiyorum
mp3 playerin ozelligi zaten sunu tak bunu cikar bunu yaninda gotur bunda bu sarki vardi sunda su vardi ugrasmaman. ustelik mp3 playerlar ayni zamanda USB external harddiskte oluyor, 20 gblik alip icine istedigini koyuyosun.
her mp3 player konusunda cikip da md al md al deyip durmayin yani, ayni kategoride bile degiller. discmanle md playeri karsilastirin karsilastiricaksaniz.

Dark doğru demiş....[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol
:rock:Mevlana..:rock:
BoO Jack
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...