Kitten Warden Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Merhaba Benim modemde tum isiklar yanmasina ragmen bazen internet yazan yerin altindaki isik sonuyor ve internet direk kesiliyor. Yani yavaslayip kesilme diye bi olay yok, 3 mbitle indirirken tak gidiyo yani. Simdi telekomu ariycam ama sorun bendeyse ugrasmiyim 1 hafta servisciler gelcek falan diye. Telefon hatlarinda mi bi problem olabilir yoksa servisten mi? Kesintiler random yani, bi de aradim, hizmet var sizin bolgede dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 büyük ihtimalle geçer yakında, senin hattınla ilgili bireysel sorun olmaması lazım. Hatta gelmezler bile sen istesende. Çalışma var diyerek geçiştiriler ve %90 haklılar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kitten Warden Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 benim telefon hattinda sorun oldugunu saniyorum cunku gunde 50 kere kesinti olmaz sordum calisma falan yok dediler, hersey normal falan salliyolar mi yoksa gidip telefoncu mu cagiriyim? ;s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Günde 4-5 kez oluyorsa Telekomun kötü gün standartıdır ama tabii her gün oluyorsa başka birşey var belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kitten Warden Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 arcane said: Günde 4-5 kez oluyorsa Telekomun kötü gün standartıdır ama tabii her gün oluyorsa başka birşey var belli ki. yok ya, gunde en az 60 kere falan oluyodu random telefoncu cagirdim, kutuyu mutuyu onardi, bitti simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar