MeSh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bi turnuvadan kazandım, ihtiyacım olmadığı için satıyorum.. 26.06.2009 tarihinden itibaren 2 yıllık garantisi mevcut. kutunun jelatini hala üzerinde. Fiyat: 195 tl, istanbul içi elden teslim. # TEKNİK ÖZELLİKLER # Ürün Adı : HD4850 512M GDDR3 # Stream İşlemcisi : 800 akış işlem ünitesi # Çekirdek Hızı : 625MHz # Bellek Hızı : 993MHz x2 (1986MHz) # Bellek Miktarı : 512MB # Bellek Arayüzü : 256bit # Bellek Konfigürasyonu : 16*32 # Bellek Tipi : GDDR3 # DirectX® Desteği : 10,1 # OpenGL® Desteği : 2.0 # Shader Model : 4,1 # AVIVO HD Desteği : Var # Crossfire Desteği : CrosFireX # Görüntü Çıkışı : 2x DVI # TV-Out : S Video # HDTV Desteği : VAR # HDMI Desteği : VAR # Soğutma : Çift Slot, Fanlı, Bakır # DVI- D Sub Çevirici : VAR # S Video -RCA Çevirici : VAR # HDTV Kablosu : VAR # CrossFire Bağlantısı : VAR # DVI - HDMI Çevirici : VAR # Hediye Yazılım : CyperLink PowerDVD, IClone2 SE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 patiye özel 180 yaptım. pazarlık yok. hadi.. satiim çiksin elimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 satılırsa üzülmeyin ben de aynı tarifeyle cebimden bir adet çıkarabilirim şak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 satılmadı hala. alsanıza ya.. 175 olsun hadi sizi mi kırcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 donanımhaberde sat, atlarlar direkt. ref isterlerse beni söyle 20 civarı şey satmıştım o forumlarda, ama açılmamış şey de onu da sorun yapmazlar. bi de ben geçen yaz 340 civarı vermiştim buna dolar azken şimdi sıfırı 205ytl olmuş kdv dahil oeh ya, fak teknoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 4870 olsa direk alırdım, ekimde cf yapmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 açtim ya donanımhaber'e 185 dedim. yüzüne bakan yok. adamlar nası pazarlıkçı bi de. 175 dediğim an 130 civarı teklifler akcak. fitil olcam. ondan 185 diyorum 175 civarı teklif gelse satcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Bunu ve şunu eğer denememişsen denemeni tavsiye ederim. İlki, sattığın paranın %10'unu kendisine alıyor, ona göre cebine girmesini istediğin paraya koyarsın. Tabi denemiş olma ihtimalin de bir hayli yüksek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 takın şu ekran kartlarını bilgisayarlarınaza 2 ekran kartlı pc niz olsun neye kasıosnz. almicak kimse o uyduruk kartları işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 kart referans tasarım değilmiş... fiyat 200 lira oldu. ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Sturm said: Bunu ve şunu eğer denememişsen denemeni tavsiye ederim. İlki, sattığın paranın %10'unu kendisine alıyor, ona göre cebine girmesini istediğin paraya koyarsın. Tabi denemiş olma ihtimalin de bir hayli yüksek :) gg üyeliğim var aslende.. ordan ürün satmak hoşuma gitmiyor. elden ele eski usül aliş-veriş en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 oo naptın gökhan, 200e zor hacı o ya sıfırı 205miş aeh, bana ver 100e crossfire yapayım adsgf http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4787 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 aynı kart değil ya o.. bunun fanı farklı böyle. ref tasarım olmayıp çift slot yer kaplıyor ve pek bi az ısınıyormuş bu. fiyatıda 243.küsur lira gördüğüm en düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 170 yaptım. ilk gelen alır hadi. baydım satamamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar