screwy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 allah cod2 ve left4dead in belasini vere.. surekli icimden dipcikle birilerinin agzına vurmak geliyo.. en iyisi ben yatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ben anlamıyorum karşıdaki askerler mal mı, lan o dipçik hemen öyle çevirilip vurulacak bişey değil ki saniyede, her zaman tutmaz yani bence. aha denedim zor iş azıcık eli kolu yok mu karşı askerin, bloklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 sana 3 kiloluk sivri yerleri olan metal bişeyle vurucak. nerenle blocklican? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yüzüne yiyeceğine koluna yiyeceksin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 böle escape moves falan olsa boksörler gibi kafayı sağa sola kaçırsak :D aslında bazı oyunlarda var e ve q tuşları ile eğilip duvardan adamları gözetleme falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 harbi ha, mail atalım firmaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar