Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boşluk..

|Joker|

Öne çıkan mesajlar

Yaşadığım zamanın çoğunu boş geçirdim. Bunun için ara ara zamanı durdurup, üzülüyorum. "Ya şu kadar zaman geçti, şunu yapsaydım şimdiye en azından bir şey biliyor olurdum" diyorum. Hemen arkasından "şunu" dediğim şeyleri yapmadan boşlukta yaşamaya devam ediyorum. Böyle kendi kendime konuşalı 2 hafta geçti yine ortada bir şey yok.

Huylu huyundan vazgeçmez gibi bir durumum var sanırım. Bunu yıkmak adına pek bir şey yapmıyorum ama... Hep bir şeylere heves ediyorum, bir zaman sonra bırakıyorum. Böyle yapı olmaz olsun. Bir şeyi de tamamlayayım.. Hayatında hiç fotoşop frihend kullanmamış biri olarak 3dmax falan kullanmak istiyorum. Bir yerden başlamak lazım. Önerisi olan var mıdır acep? Normalde cin ali dahi çizemeyen bir insanım, ilustrasyon programı kullanmak falan istiyorum. 5 sene sonra, son 5 senemi boş geçirdim demek istemiyorum artık.. Bir iki öneri verirseniz çok iyi olur, bende bu arada programlara bakayım nette, tutoriallar falan arıyım newbieler için...
Sosyal ağlarda paylaş

yaş 31 oldu, okulla alaka kalmadı ama arkadaş mevzusu güzel sanırım bu konularda iyi durumda olanlara yamanmam lazım :).

Bu arada;
Bella said:

yok soda değil de beyaz fırından vişneli-çikolatalı kurabiye alıp ye işte o zaman geçer.

Güzel tavsiye aslında, olsa şimdi ne yenirdi be X(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...