|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Yaşadığım zamanın çoğunu boş geçirdim. Bunun için ara ara zamanı durdurup, üzülüyorum. "Ya şu kadar zaman geçti, şunu yapsaydım şimdiye en azından bir şey biliyor olurdum" diyorum. Hemen arkasından "şunu" dediğim şeyleri yapmadan boşlukta yaşamaya devam ediyorum. Böyle kendi kendime konuşalı 2 hafta geçti yine ortada bir şey yok. Huylu huyundan vazgeçmez gibi bir durumum var sanırım. Bunu yıkmak adına pek bir şey yapmıyorum ama... Hep bir şeylere heves ediyorum, bir zaman sonra bırakıyorum. Böyle yapı olmaz olsun. Bir şeyi de tamamlayayım.. Hayatında hiç fotoşop frihend kullanmamış biri olarak 3dmax falan kullanmak istiyorum. Bir yerden başlamak lazım. Önerisi olan var mıdır acep? Normalde cin ali dahi çizemeyen bir insanım, ilustrasyon programı kullanmak falan istiyorum. 5 sene sonra, son 5 senemi boş geçirdim demek istemiyorum artık.. Bir iki öneri verirseniz çok iyi olur, bende bu arada programlara bakayım nette, tutoriallar falan arıyım newbieler için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 türk gazı olmuş sende. soda içersen geçer. olur öyle arada ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 yok soda değil de beyaz fırından vişneli-çikolatalı kurabiye alıp ye işte o zaman geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 kendini yapman gereken işlere yazdır. mesela ben gittim hocadan matematiksel fizik dersine asistan olmak istedim tamam dedi artık o derse çalışmak zorundayım sdf tek başına yapman zor özellikle yaz döneminde. sorumluluk altına girmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Etrafinda disiplinli arkadaslarin olsun. Dakik tipler vardir mesela, benim yakin arkadaslarim arasinda var ornegin. Boyle durumlara dustugumde summon yaparim, gerisini o yurutur. Bazen destek gerekebiliyor. Veya ardetin dedigi gibi tasin altina elini koyabilirsin. oh wai why so srsly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 yaş 31 oldu, okulla alaka kalmadı ama arkadaş mevzusu güzel sanırım bu konularda iyi durumda olanlara yamanmam lazım :). Bu arada; Bella said: yok soda değil de beyaz fırından vişneli-çikolatalı kurabiye alıp ye işte o zaman geçer. Güzel tavsiye aslında, olsa şimdi ne yenirdi be X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 aylardır bi kurabiye alamadın daha da alma boşver sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 benimde yas 25 oldu arada hala psp oynuyorum,ultima basında saatlerimi geciriyorum,uni okuyorum....bos seylerle o kadar vakit harcadımki şimdiye kadar bir seyde kesin uzman olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 hayatta biraz zorlanmaylada alakalı bence. gerçi lütfen yanlış anlama sana süper bi hayat geçiriyorsun falan demiyorumda. hani insanları gazlayan şeyler hep başa gelen kötü şeylerden mütevelittir ya öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 fede said: soda içersen geçer. hahahhaha yalanda deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 burdan daha coook adam cikicak lan bisey olamadim diyen :D yanlis anlama bende zorlaniyorum bu aralar. HAYATIMIZI ULTIMAYA VERDIK AMA GURURLUYUZ MUTLUYUZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar