mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Lyvanna_Dolores said: mulgear6 said: nothink els mater ÇIKŞARI!1!! lütfen bir üstteki mesajı alıntılamıyalım tenks
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 senko said: seinfeld'in müziğine michael jackson'un demişim sdfds alakası yokmuş. ama bişiyin themesiydi sanki ya o michaelin küçükken söylediği şarkı. CNBC-e Seinfeld reklamı verirken Michael Jackson şarkısı kullanıyordu bir ara, senin devreler karışmış, uydurmuşun.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 mulgear6 said: nothink els mater ÇIKŞARI DİDİM !1!! "bi üstteki mesajmış"bana bunlarla gelme
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Asteroth said: senko said: seinfeld'in müziğine michael jackson'un demişim sdfds alakası yokmuş. ama bişiyin themesiydi sanki ya o michaelin küçükken söylediği şarkı. CNBC-e Seinfeld reklamı verirken Michael Jackson şarkısı kullanıyordu bir ara, senin devreler karışmış, uydurmuşun. don't stop till you get enough çalıyodu sanırım orda :)
Ceronibo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 they don't care about us. başı özellikle hastasıyız
Zeppelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 abi... smooth criminal = beat it = they dont really care about us. ailenin yanında anneni mi daha çok seviyosun babanı mı olmuş bu soru.
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mr_Hand said: Asteroth said: senko said: seinfeld'in müziğine michael jackson'un demişim sdfds alakası yokmuş. ama bişiyin themesiydi sanki ya o michaelin küçükken söylediği şarkı. CNBC-e Seinfeld reklamı verirken Michael Jackson şarkısı kullanıyordu bir ara, senin devreler karışmış, uydurmuşun. don't stop till you get enough çalıyodu sanırım orda :) eheh o kadar güzel bişiymişki demek yıllar sonra bile biyerde aklımda kalmış.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 sonra cosby show müziği çalmaya başladılar
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 kimsede one more chance dememiş evet bugün video manyağı ettim patiyi
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Lyvanna_Dolores said: kimsede one more chance dememiş evet bugün video manyağı ettim patiyi Abi one more chance da güzel parça da bu listedekilere göre en sevilen MJ şarkısı deseler baya yavan kalırdı:)
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 mulgear6 said: nothink els mater deve..
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 :'( http://www.youtube.com/watch?v=7Hg-IRZk4D0&feature=related
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 dangerous bide remember the time favorilerim
Öne çıkan mesajlar