Messor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Beyler autocad ile programımsı birşey hazırlamam gerek. Sanırım bu LISP veya visual LISP ile yapılabiliyormuş. Yapmak istediğim şey basit bir X vs Y grafiğini biraz değişik bir şekilde çizdirmek. Şöyleki benim her x değerim ardışık y değerlerime denk gelicek. mesela y 1 den 70 e gidecek ve x değerim her bir için 1 le 5 arasında değişecek. Ama bunu işlerken değişik bir yöntem olacak. Eklediğim resimdeki gibi olacak, mesela ordaki değerler (x,y) formatıda (2,1),(4,2),(3,3),(5,4),(2,5),(1,6),(2,7),(3,8),(3,9). Ben bu dataları teker teker yada sıra halinde sadece xleri girerek (bu daha iyi olur) otomatik bana bu çizimi yapıcak bir scripti nasıl yazarım ? Teşekkür ettim Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 [img=http://img29.imageshack.us/img29/9375/11763557.th.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar