Mille Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Playstation oyununu pcde oynamanin bi yolu var midir? olsa millet niye alsin ps diyen olacaktir elbet, ama ihtiyac oldugun kudret pc'deki islemcide olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 eskiden vardi, simdikiler nasil bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 google da bakarsan ps için bulursun. ps2 içinde var ama hala randımanlı çalışamıyorlar. destekleyen oyun içinde çok sağlam makine gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ps1 de sorun yok gayet güzel çalıştırıyor ps2 emulatörü özellikle 3d oyunlarda çok sağlam makine istiyor (99% cpu usage ile persona4 fak ye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Bazı oyunlarda uyumsuzluğu ve ISO oynatamaması olmasa VGS derdim ama EPSXE şu an için en iyi PS1 emülatörü. Tek kusuru maalesef sistemi geri aldığınızda yada format attığınızda tüm Save'lerinizin uçması. http://www.epsxe.com/download.php Plug In'ler ve kurulum konusunda PM atarsanız yardım ederim. PS2 emülasyonuna, optimizasyonun sıfırın altında olmasından dolayı hiç girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ikisindeki donanim gucu aynida olsa, biri PC oldugu surece calistirmaz. Emulasyon var arada cunku. Ondan daha guclu olmasi gerek ki, ancak calistirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ePSXe ile geçen aylarda Tomba2 yi bitirmiştim, gayet güzel çalışıyordu meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 işletim sistemine ihtiyaç duymadan direkt işleyen emülatör yapmak lazım aslında. LAN?! O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ps1 rahat çalışır, ps2 denemedim ama çalışıyor deniyor ps3 için simulatör yok diye biliyorum henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 infamous oynayacagidim yalan oldu yani.bide psp,yi bilgisayara baglasam donanimini kullanabilir miyimki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar