Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1) tek mp3'ü bölmek? 2) ses kartı sorunu.

DeLi_CeVaT

Öne çıkan mesajlar

1- netten full album çektim birkaç tane ama cd'ye çekince tek şarkı olarak gözüksün istemiyorum.track'lere nasıl bölebilirim..?

2- formattan sonra pc'de ses kartı (creative vibra 128) yüklü gözüküyor ama ses iğrenç çıkıyo (vokaller hiç duyulmuyo mesela.)

yardım..![hline]get bored..i wish for a real one.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu 2. sorun bendede var. Onboard ses kartım var(Signal markası) bazı şarkılarda vokali hiç duyamıyorum. Ama cevat bunun mp3 ten kaynaklanma şansıda var. çünkü eskiden çektiklerim falan normal , bazılarında bu sorun var.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi

Sosyal ağlarda paylaş

İlk şarkı için önce mp3 ü wav a dönüştürmen lazım
sonra wav dosyalarını ayıran programlar var nette zaten
nero nun aleti kullan her iki işi de yapıyo
sonra direk cd ye de atarsın zaten :)) ister audio ya çevirip ister mp3 te[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler ama şarkı kalitesiyle alakası yok çünkü ztn format atmadan önce yedeklemiştim şarkıları.aynı şarkılar yani.
ne yazık ki winamp'le de alakası yok videoların fln da kaliteler berbat.
bunu düzeltmem lazım acilen.
aygıtlar'da creative vibra gözüküyo.yani yüklenmemiş olması söz konusu değil sanırım.

volfield nero var bende ama nası kullanacağım hakkında pek bi fikrim yok. [hline]get bored..i wish for a real one.

[Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 26 April 2003 16:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

winamp equalizer ayarlarıyla oynayınca vokaller duyulmaya başladı :)
ama ses kalitesi hala kötü.özellikle videoların sesler berbat.kafayı yiecem az önce de tüm mp3'leri yedekliyodum (4-5 gb) nero'yu da ilk kez kullanıyorum..data cd yerine mp3 cd'yi seçtim öyle kopyaladım.meğerse çok salak saçma bişeymiş data olarak yapmam gerekiyomuş.6 cd (2milyon + bi sürü zaman kaybı) gitti pff..
[hline]get bored..i wish for a real one.

[Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 26 April 2003 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi saçmalık daha.
doğal olarak inanmıycaksınız ama walla yalan söylemiyorum.
klavyeyi kendime doğru çekince ses kalitesi göçüyo !!!!

ahahahaah yarılıdım ama doğru.belki klavyenin fişi hoparlörlerin fişine değiyo gibi bişeylerdir..[hline]get bored..i wish for a real one.
Sosyal ağlarda paylaş

Nero'nun wave editor'u ile açıcaksın mp3'ü. Ancak burda bi olay var nero mpr3 pro 'mu ne yüklüo. Options'dan onu normal mp3'e ayarlıcaksın. Save ederken options butonuna tıklayıp enabled mp3pro seçeneğini kapatcaksın.

Orda parçaların aralarını görürsün zaten zoom olayı felan var. Artık uraşıp kendin şarkıları kesiceksin :D Save ederken dediğim gibi bi kere mp3pro yu kapatınca öyle kalıo zaten, bitrate'ide ayarlamayı unutma genelde 128 kbit yapılıo.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

1-www.audio2x.com "Mp3 Workshop" ile Mp3 leri bu programla bolebilir birlestirebilirsin wav-mp3 formatları arasında gecis yapabilirsin
tek tek parcalara boldukten sonra audio cd olarak yazarsın
2-Creative in sitesine gir bak driver icin update i falan varsa birde onu kurmayı dene ve www.winamp.com adresinde pluginlerde en populer olan DMx plugin var birde bunu kurmayı dene cozulur insallah sorunun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...