Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sandalye aşağı kayıyor

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Şimdi external bir bilgisayar donanımı ile alakalı olduğu için buraya açıyorum konuyu :) olay tamamen bilgisayar sandalyem ile ilgili.

Üzerine durdukça, sanırım hareket ettikçe aşağı kayıyor. Sandalye biraz oynak, sırtlığı geri ileri, oturağı da aşağı yukarı oynayabilme özelliğine sahip. Özellikle böyle aldım rahat edeyim diye ama oturağı sürekli aşağı kayıyor. Sırtılığında sorun yok allahtan.

Bunun çaresi varmıdır? Siz bilgisayarcı arkadaşların da mutlaka böyle birşey ile karşılaşmış olabileceğini düşünüyorum. Sandalyeyi atmak mı gerekir, basitçe tamir edilebilir mi, yoksa yapan yerler varmıdır?

(Hakkaten sinir bozucu oldu artık ama yani zayıflayacam sonunda aşağı inmesin diye o olcak :), yarım saatte 3cm iniyorum yahu)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya markasız birşey toptan satan bi spotçudan almıştım. Ama mantığı aynı sanıyorum bunların çoğunun, işte içinde amörtisör gibi birşey var incecik yağlı bi çubuk. Herşeyini elleştim ama onu açıp yapmak gerekiyor galiba eğer bulamadığım sıkıştırılması gereken bir vidası filan yoksa...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...