Brigand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Şimdi external bir bilgisayar donanımı ile alakalı olduğu için buraya açıyorum konuyu :) olay tamamen bilgisayar sandalyem ile ilgili. Üzerine durdukça, sanırım hareket ettikçe aşağı kayıyor. Sandalye biraz oynak, sırtlığı geri ileri, oturağı da aşağı yukarı oynayabilme özelliğine sahip. Özellikle böyle aldım rahat edeyim diye ama oturağı sürekli aşağı kayıyor. Sırtılığında sorun yok allahtan. Bunun çaresi varmıdır? Siz bilgisayarcı arkadaşların da mutlaka böyle birşey ile karşılaşmış olabileceğini düşünüyorum. Sandalyeyi atmak mı gerekir, basitçe tamir edilebilir mi, yoksa yapan yerler varmıdır? (Hakkaten sinir bozucu oldu artık ama yani zayıflayacam sonunda aşağı inmesin diye o olcak :), yarım saatte 3cm iniyorum yahu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 nedir markasi? aeron falansa ayari var duz ve asagi dogru durmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 benimki de kayiyor ama cok daha yavas, farkedilmez bir oranla; gunde 5-6 cm filan.. artik aliskanlik oldu, her gun ofisten gelince ilk oturusta ayarliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Yok ya markasız birşey toptan satan bi spotçudan almıştım. Ama mantığı aynı sanıyorum bunların çoğunun, işte içinde amörtisör gibi birşey var incecik yağlı bi çubuk. Herşeyini elleştim ama onu açıp yapmak gerekiyor galiba eğer bulamadığım sıkıştırılması gereken bir vidası filan yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 "Yok ya markasız birşey toptan satan bi spotçudan almıştım" Bence sorunu yeterince cevapliyor bu. Dandik sandalye; bozuk sandalye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 iyi bi sandalye bana da lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 sandalye konusunda sakın cimri olmayın zaten, 1,5 2k ya pc alırken plastik sandalyede oturan adamlar var, gidin 150ytl + fln kıyın yani. Mouse'dan bile çok kullanıyorsunuz sandalyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 riglous said: "Yok ya markasız birşey toptan satan bi spotçudan almıştım" Bence sorunu yeterince cevapliyor bu. Dandik sandalye; bozuk sandalye. Adamlar kendileri yapıyolardı ama ve 60 70 lira verdim bu sandalyeye öyle çakma birşey değil. Fakat markası yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 git ayni yere cubugunu degistirsinler, veya al gel kendin degistir. alttan ustten 2 sabiti var toputopu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 gidin çağlayana, 1001 çeşit bürosit var. alın geçin birini. ordada yukseltme mekanizması da bulursun. bana sorarsan eğer sabit yükseklikle calışıyosan bas epoksiyi içinde, sıkışsın 5 dakkada, daha da inmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Esh ya hep soracam unutuyorum :) said: [email protected] 1.30v , 4870@833/1175 2x2 Vitesta Ex. 5.5.5.15@1015 2.0v Tüm stress testlerini başarı ile verebilyor musun şu overclock'la ayrıyetten kullandığın GPU VE COU fanları nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar