Thornwald Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Selamlar. 2005den beri oynadığım karakterlerimi hem yaz gelmesi hemde para ihtiyacım oldugundan dolayı satmaya karar verdim.Çok fazla emek / zaman / para verilmiş karakterlerdir.Kendinizde görüceksiniz zaten.Main'im Shadow Priest, holy gear'ı da oldukça iyi düzeyde olmakla birlikte. Öncelikle priest ile başlıyorum: Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kazzak&n=Cypherion Görüldüğü üzere, çok emek harcanmış bir karakter.Tailoring'den gelen crafted belt, oyunun en iyi caster trinket'leri ve Ulduar 25/10 item'ları vardır. Stat'lar: 2236 unbuffed Spell Power 285 hit (289 cap) %20.52 crit 433 haste Achievment konusunda da oldukça iyidir. [Glory of the Ulduar Raider] Firefighter dışında tamamdır. Heroic versiyonu da oldukça ilerlemiştir. Mount olarak Glory of The Hero'dan gelen Red Proto-Drake ve OS 25+3den düşen Twilight Drake vardır.50 küsür Enmblem of Conquest'de hazır bulunmaktadır. Server'ın sayılı tanınan priest'leri arasındadır, zira bilen bilir, Sunwell zamanlarında ve Wotlk başında Last Resort guild'inde aktif olarak raid yapmıştır.Şuanki guild'i ise server'ın belki en iyi ikinci guild'idir.Sadece social olarak orda bulunuyorum. PvP gear olarak Disc için hazır hateful/deadly karışımı gear'ı vardır. Full PvP gear ile 951 resilience vardır. Meslekler de tamamen PvE amaçlı kasılmış ve full skill'dedir. Şimdi ise warrior: Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kazzak&n=Mephie Wotlk çıktıktan sonra kasılmıs bir karakterdir. Gördüğünüz üzere bu karakterinde oldukça güzel bir gear'ı vardır.Tamamen tanking için kasılmış bir chardır.Pre Ulduar content'ten alınıcak 1-2 şey kalmıştır.Meraklısına çantada bir adet Warglaive bulunmaktadır.Hava atmak için birebir =P PvE DPS gear'ında ise pek fazla birşey yoktur. Tek güzel yani Betrayer Of Humanity ve Ulduar 10'dan düşen Ironsoul silahlarının olmasıdır.Onun dışında pek de bir cacık yoktur, pek de fazla ilgilenmiyorum zaten. Alt işte =) Diğer bir alt ise level 71 druid'dir.Hiç bi özelliği yok. ^^ Birde level 14 mü ne rogue var, badge ile alınabilecek bütün heirloom'lar üzerindedir. Satış konusuna gelince, çok uçuk bir fiyat asla beklemiyorum ama yok pahasına da vermem.Fiyat olarak bir rakam veremiyorum sanırım, ilgili olan arkadaşların komik fiyatlarla gelmiyceğini umuyorum. Özel mesaj'dan veya msn'den ulaşabilirsiniz.([email protected]) Ha unutmadan, karakterin migrate'i açıktır. Fakat ne yazikki elimde sadece vanilla wow ve wotlk'un key'i var.Gizli soru ve cevabı tabiki verilecektir.Bu da yetmiyosa kimlik fotokopisi de verilebilir. (Birşey unuttuysam affola) Edit: İstanbul'dayım, elden olması tercih sebebidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Up. 500 YTL fiyat biçtim,bir miktar pazarlık yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar