vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 aman tanrisa.. cantik, tahinli.. manti... SKENDER KEBAP.. kaloriler.. oh göt göbek balkon. of gurbetci olmak cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Eger arac bulabilirsen doğancı barajından Orhaneli ye giderken yol üstünde ilkerin yerine git. Orda Güveçte helva ye Ayrıca Tahanlı... Kayhanda Acı dayı cantık .. Kayhanda Pideli Köfte .. Ayrıca dikkat etmemişssiniz fırın sayıları azalsada.. Bursa simidi istanbul simidine 10 basar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bayadir bursya gitmiyorum ama 7 yil yasamis ve lisesini orda okumus biri olarak bir kac tavsiye veriyim: setbasi tarafinda yesilde : ekmek kadayifi(ekmek kadayifi yapan diye sor orda birine gosteririr isim hatirlamiyorum) kayhan: pideli kofte, cantik eski garaj: uludag kebabcisi iskender hemen yaninda kestane sekeri cinarda: kahvalti arti meyva bursa anadolu karsisi: hikmet ustadan kofte dobruca: cag kebab bir iki yer ama devlet hastanesine yakin olan en iyisi bademli: anadolu et lokantisi mudanya: erol'un yeri (balikci) ulucaminin asagisinda soldan ikinci dukkan durum ve lahmacun demirtas yolunda : hikmet usta kebab ve lahmacun (bulvarada acti yer ama eski yeri muhtesem) + kadayifi buarada ulucaminin orda tarif ettigim yerin hemen karsinda pideli kofteci var orasida baya iyidir. son olarak yine hala duruyomu bilmiyorum ama barlar sokaginda big mamma :cheeseburger-hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 @dory dediğin yer Aşqana mı arkadaşla müdavimi olduk çiğ böreğine 1 2 hafta önce keşfettik gitmeden duramıyoruz harika bi yer ufak ve güzel ama hiç mantısını yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Dün ben Bursa'daydım. Karnım aç. iskender yiyeceğiz. başka ne yenir dedik bursada. IKEA'nın ordan şehre girdin şehir merkezi tabelalarını takip ettik. Çekirge dedi buranın merkezi. Çekirge levhasından döndüm. aşşa sallandım solda şampiyon kokorecin oldugu yerden. aşşada bi yere parkettik. kenardan yürüdük ana cadde. ulan bursadayız dürümcü var , balıkcı var,midyeci kaynıyo tantuni var döner satan bi yer yok. iskender yok lan bursada. zafer plazanın orlara kadar geldik. orda dandik bi yer gördük. zaten yorgunuz, gir dedim yea burda vardır iskender. neyse yedik. fena değildi. ama bursada iskenderci bulamadık euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 abi, bi bursalıya sorsaydınız ya, götürseydi sizi iskenderin inine direk =( en azından kent meydanının oralarda yeseydiniz bari, yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 zaferin altında ufak bi dönerci var ıyk berbat oranın döneri zafere girseydiniz iskenderi görürdunuz hazır oraya kadar gelmişken tonton yeseydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bilemedik. başka sefere artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 eskişehir'de ar kebap'da iskender yiyin. eminim ki bunu yapan bursalı kendini ve onlar da zarar görmesin diye tüm sevdiklerini intihar eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bursada garajdaki uludag kebabcisindan baska yerde iskender yenmez. zaten ogleden sonra kapatiyor adam gidin orda deneyin. ama sakin ogullarinin acmis oldugu subelere ugrama eski yer inanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 aente said: eskişehir'de ar kebap'da iskender yiyin. eminim ki bunu yapan bursalı kendini ve onlar da zarar görmesin diye tüm sevdiklerini intihar eder. ar kabep mı? :D iskenderin ne oldugunu bilmiyolar ki ar kebap.niye orda yiyeyim. iskender siparişi veriyorsun yogurtsuz geliyor ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Fistan said: Dün ben Bursa'daydım. Karnım aç. iskender yiyeceğiz. başka ne yenir dedik bursada. IKEA'nın ordan şehre girdin şehir merkezi tabelalarını takip ettik. Çekirge dedi buranın merkezi. Çekirge levhasından döndüm. aşşa sallandım solda şampiyon kokorecin oldugu yerden. aşşada bi yere parkettik. kenardan yürüdük ana cadde. ulan bursadayız dürümcü var , balıkcı var,midyeci kaynıyo tantuni var döner satan bi yer yok. iskender yok lan bursada. zafer plazanın orlara kadar geldik. orda dandik bi yer gördük. zaten yorgunuz, gir dedim yea burda vardır iskender. neyse yedik. fena değildi. ama bursada iskenderci bulamadık euhe vari az daha yuruseydinde heykelde iskender yeseydin iskenderci bulamamis adam bursada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 aente said: eskişehir'de ar kebap'da iskender yiyin. eminim ki bunu yapan bursalı kendini ve onlar da zarar görmesin diye tüm sevdiklerini intihar eder. eskisehirle bursa iskenderimi karsilastirilir ya :) desenki bizim denizimiz sehrin icinde anlarim onu karsilastir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 delimanyakcapkin said: aente said: eskişehir'de ar kebap'da iskender yiyin. eminim ki bunu yapan bursalı kendini ve onlar da zarar görmesin diye tüm sevdiklerini intihar eder. eskisehirle bursa iskenderimi karsilastirilir ya :) desenki bizim denizimiz sehrin icinde anlarim onu karsilastir:) uzuntulerim var anliyor musun fdsgg.. koskoca sehirde bir tek nazar var iskender yapmayi bilen, o da yakin bana allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bende 7 yil lise hayatimi yasadiktan sonra 5 yildir istanbuldayim, arada yemek icin gidiyorum. benimde acilarim dertlerim var, ozledim iskenderi cantiki kestane sekerini hehey hey heyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Bu arada @dory Yahu kayhan pideli köftecileri sönmezin aşağısındaki o alt geçitin bağlandığı aradadır ne çekirgesi ne kükürtlüsü :) Oraya giderseniz bir de Köfte Evi nden kasap köfte deneyin, mükemmel yapıyorlar. Kayhan zaten pideli köftenin ünlü olduğu yer. Kayhan pideli köftesi olarak satılır her yerde... Ayrıca Demir amca yönetir tavukluda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sulu yemeklerde cok guzeldir bursada gazcilarin orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Birde Bursa da özel tostcular vardır... Bence 2 tane avr.. 1. si Kükürtlüde .. Doum evi dolmus duraklarında durur. Muhtesem baharatlı tostları vardır.. 2. si ise Yeşil türbe nin orda yokusta durur. Kekikli bir tost yaparki .. off offf .. ulen insan rejimde ikende bule seyler dusunmemelı yaa.. dusunmemelı dusunmmeee. dusunmee... zzttttrrrrr prtttt .. aha yandı devreler... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 WhiteDagger said: Birde Bursa da özel tostcular vardır... 2. si ise Yeşil türbe nin orda yokusta durur. Kekikli bir tost yaparki .. off offf .. ulen insan rejimde ikende bule seyler dusunmemelı yaa.. dusunmemelı dusunmmeee. dusunmee... zzttttrrrrr prtttt .. aha yandı devreler... :P Oov, çok yedim süperdir,fast foodmuş bilmemneymiş yalan hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 aente said: eskişehir'de ar kebap'da iskender yiyin. eminim ki bunu yapan bursalı kendini ve onlar da zarar görmesin diye tüm sevdiklerini intihar eder. Türkçe öğretmenin görse , önce o intihar eder bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar