Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Avira'nın bir süre önce kendi kendien bilgisayardan kalktığını yazmıştım, yeni kurduğum AVG ise bilgisayarımın baştan aşağı Tanatos virüsü ile istila edilmiş olduğunu bildirdi. AVG ile full tarama yapayım dedim bu kez en sık kullandığım programların exe'leri silinmeye başladı taramayı yarıda kestim ben de. Norton 2009 kursam sonuç alabilir miyim? Bu zararlıyı format atmadan makinemden atmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 öncelikle karşılaştığın virüsle ilgili internette araştırma yap hangi registryleri yerleştiriyor nereye ne atıyor gibi... sonra güvenli kipte açıp virüs programlarınla bir güzel tarat. registry ni temizle. hjackthis ve combofix programlarını kullanarak bu registry temizliğini derinleştir. virüs programınla bir daha tarat. büyük ihtimalle çözer sorunu. not: hjackthis i açınca "scan" de ve cıkan logu internet sitesinde (www.hjackthis.com) ilk ekrana gelen kutuya at, "analize"a tıkla. cıkan analiz sonuçlarından hangisinin şüpheli olduğunu söyler. programa geri dönüp onları seçip clean a bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 www.hijackthis.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar