Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Hahaha hazır başlamışken 3 5 adam daha yazsalarmış.Bu mu lan gazetecilik.Bu mu? Onyewu hamit riise poulsen halil eto'o Bu gazetelere para verenler var birde ya.Halbuki benim gibi internetten okusalar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 abi çingeneye gidip corel, quark, indesign falan öğretirsen böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Hamit yazmayı unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Aralarda ufak başka haberlerde bomba, Aurelio Galatasaray'da ve Beşiktaş mutLu gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Tenekeadam said: Hamit yazmayı unutmuşum. Tenekeadam said: Hahaha hazır başlamışken 3 5 adam daha yazsalarmış.Bu mu lan gazetecilik.Bu mu? Onyewu hamit riise poulsen halil eto'o Bu gazetelere para verenler var birde ya.Halbuki benim gibi internetten okusalar daha iyi. unutmamışsın. Boşum, uğraştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Aha fail oldum. Face Palm resmi koyun acele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 GOMİS ANTALYASPOR'A ÇÜŞŞŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 asıl g.saray fenerin yarısını alır nedemek lan? tamamını alsa neyse yarım olunca bi artislii yokki o cümlenin aksine gtmüz yemio demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar