BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 şimdi ben pc ye format atmadan önce updateleri kurtarmak istersem hangi klasörü yedeklemeliyim. yeniden onca patch indirmemek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 direkt tüm funcom klasörünü kopyala benim tavsiyem rarla o klasörü sonra 3-4 cdye sığıyor part part yaparsan neyse daha sonra o dosyayı koydukdan sonra oyunu açmaya çalışırken bilmem ne.dll dosyası eksik diyecek google a o ismi yaz hemen dll sitesinden çıkıyor indirip oradan funcom klasörüne at Voila =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 sen o rar lama işleminin kaç gün süreceğini bilio musun peki? dsadas tamamdır öyle yaparım ama external hdd ye atarım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kaç gün değil ya 1-2 saat sürer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 eğer externalin farsa direkt oraya copy paste et rar şart değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berguzar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yapılacak en güzel iş harddiski iki partitona bölüp oyunu sistemden ayrı yere kurmak... bu şekilde kurulduğunda oyun işletim sistemlerinden bağımsız kullanılabiliyor. burada asıl önemli olan husus document and settings klasörü içindeki kullanıcı kullanıcı adınızın olduğu klasörü açın. sonra klasör seçeneklerinden gizli dosyaları gösteri seçerek local settings klasörü içinde application data klasörünü açın zaten Funcom klasörü hemen gözünüze çarpacak. Bu klasörü de yedeklemeniz gerekmektedir. Oyunun tüm ayarları bu klasör içinde tutuluyor. Benim gibi iki sistem kullanıyorsanız WinXP / Win 7 gibi her iki sistemden de bu Funcom klasörünü o sistemlere de taşıyarak aynı ayarlarla rahatlıkla oynayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 berguzar xp mi win7 mi daha stabil çalışıyo veya daha performanslı diye de sorabilirim aslında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berguzar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 walla dostum Win 7 64 bit bana XP Pro. dan daha hızlı ve performanslı geldi. Şu an için XP yi firefox ve birkaç program için tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar