BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 2 gün üst üste 2. vurgunu yedim. Bilgisayarıma en son spy doctor update 'i yaptım. REstart gerekiyor diye restart attım. Windows normal bir şekilde açıldı, ama şifreden hemen önce windows açılıyor penceresi biraz uzun kaldı. Daha sonra şifre penceresini geçtikten sonra masaüstümdeki bg'yi görüorm ve orda kalıyor. yani 2-3 dk bekledim ama hiç bişey değişmedi. güvenlik kipinde açayım dedim onda da oraya tekabül eden yerde kaldı. Bunun sebebi virüs olabilri diye pc deki 2. windowsu başlattım ve tarama başlattım, evden çıktım. bu da sorunumu çözmezse sistem geri yükleme ile kurtarma ihtimalim olur mu? yoksa başka çareleride var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 guvenli kipte acilmayan bilgisayari formattan baska hicbisey kurtarmaz abi hatta bence ders olsun diye kaldir cope at direk aleti, akli basina gelsin. ayip lan ne demek guvenli kipte acilmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 güvenlik programının güncellemesini yaptım diye açılmaması neden ama, yani yaptığım son işlem o. onla bir alakası olabilir mi onu merak ediyorum. ya da sistem geri yükleme yaparsam düzelir mi misal? veya 2. windowstan bu bu programları kaldırabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Sistem geri yükleme düzeltir büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 evet düzeltti. lanet spybot'uda hemen kaldırdım bilgisayardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Spybot search & destroy öneriyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ondan var zaten, ama spydoctor antivirüs gibi devamlı çalışan bişeydi. mantığı güzelde, pc mi öldürüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bu arada guildden bir arkadaşın önerisi ile malware anti malware indirip, kurdum.. baya bişey buldu ve restarttan sonra aylardır çalışmayan kaspersky'im çalıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar