dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 opendns ve/veya dnsadvantage ile girlemeyen sitelere ktunnel ile girebiliyorsam ama bu sitelere otomatik dns ile de gittiğimde "bilmem kaçıncı sayılı kararla engellenmiştir" tarih öncesi düşünce stili, komedi yazısını da görmüyorsam bu gibi siteler için bloklanmıştır diyebilir miyim? ayrıca bu siteleri youtube gibi hosts dosyasından kurcalayarak bu eblehlikten kurtarmak mümkün müdür? hosts'a 64.15.124.152 sjc-v10.sjc.youtube.com 64.15.124.153 sjc-v11.sjc.youtube.com falan eklemiştik ya, hah onu diyorum işte.. bu yukarıdakiler artık her ne ise (serverın mı bunlar?) bunları nereden temin edebiliriz? ha unutmadan. engelci zihniyete tapıyorum bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Evet bazı sitelerde ne mahkeme kararı hedesi çıkıyo ne de proxyle, dns değiştirmeyle felan girilebiliyo... komple blok mu koymuş oluyolar o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 proxyle girilemiyorsa site bozuktur. ayrıca evet dasaaa aynı yöntemle o sitelere de girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 heh o yöntemde hosts'a yazdığım 64.15.124.152 sjc-v10.sjc.youtube.com gibi bilgileri nasıl alıcam. bir sitede adresi yazınca bunları döküveriyordu sanki.. ama neresiydi, hangi siteydi bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 youtube jacker yada ona benzer isimde bi program vardi. onu kurunca hosts dosyasini degistirip islem yapiyordu. ben guvenmedigim icin google'da programin adi ve hosts kelimeleri ile arama yaparak o uzun listeyi buldum. eger cok uzun bir mesaj olarak forumun duzenini bozmayacagini dusunuyorsaniz paylasabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Spoiler yapabilirsin :) . Ben host dosyasını değiştirmeyi yine de pek güvenli bulamadım, çünkü liste çok uzun ve hepsine bakılamıyor. Ama sadece dns değişikliği ile rahatça youtube a girebiliyorum. Garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 dasaaa said: heh o yöntemde hosts'a yazdığım 64.15.124.152 sjc-v10.sjc.youtube.com gibi bilgileri nasıl alıcam. bir sitede adresi yazınca bunları döküveriyordu sanki.. ama neresiydi, hangi siteydi bilemiyorum google'a "online ping" yaz çıkan ilk siteden bloklu sitelere ping atarak o ip'leri alabilirsin. ben hep öyle yaptım valla. mesela xyz.com'u pingledin: xxx.yy.zz.tt xyz.com xxx.yy.zz.tt www.xyz.com olarak yazıyosun çıkan ip'le birlikte takır takır çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ok. hemen bakıyorum. hayır şunu anlamıyorum, lepitap'tan adresi de koyarım arizona state'in altındaki sitelerden bir grup n bildiğin kapalı! arkadaşa yolladım "sen bi dene, ben de mi bi sorun var" diye o da girememiş. uyarı da çıkmıyor, proxy ile ktunnel ile ÇAT açıveriyor. neyse sezen raksu'dan gelsin beni yasakla, keni yasakla her şeyi yasakla bir tek click yeter lan, sansüre bak ister mahkeme kararı koy, istersen koyma tık diye kesmeli bu interneti şak diye çekmeli sansür perdesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar