ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Çözemedim bir türlü. Bilgisayarı açıyorum hiçbir sorun yok. Bir süre sonra Firefox'taki sesler gidiyor. GOM Player da "This system doesn't have an audio device or it isn't properly installed" diyor. İşin ilginç kısmı ise şu: Winamp'tan çatır çatır şarkı dinleyebiliyorum; hiçbir hata vermiyor. Driver update denedim ama "Böyle bir şey yüklü değil ki zaten" gibi bir hata verdi. Ses kartının "Surround Mixer" ını açmaya çalıştığımda "The audio device supported by this application is not detected" diyor. Çözebilmiş değilim. Creative Sound Blaster Live! 24-bit Windows XP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Sürücüyü kaldırıp yeniden yüklemeyi denesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 evet, aygit yoneticisine git, ses kartini bul, delete'e bas. bakalim ne olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 sildim, internetten driver ı çektim, yüklemeye kalktım, sonuç: HELP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ayni sorun bir ofis arkadasimin basina da geldi. log off/on yapinca sesleri geri geliyordu. bir sure idare etti, baska sorunlarla birlikte format atmasi gerekince (win7->winxp downgrade) yeni yukledigi surucuyle sorun cozuldu. senin de sorunun cok buyuk ihtimalle surucuden. eski versiyonlari filan bulmaya calis, degisik suruculer dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ya bu arada, - "win32 generic host services" die bir şey bilgisayar açılır açılmaz hata verip kapanıyor - cod4 açmaya çalıştım, bugüne kadar düzgün düzgün çalışan oyun açılmadan hata verip kapanıyor. yani bir problem var da ben bu problemi nasıl tespit ederim onu bilemiyorum; nod32 ile aratayım desem o kurtarır mı onu da bilmiyorum. help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bilgisayar ilk kurulduğu günden beri mi var bu sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 hayır sadece 3-4 gündür var, sistem geri yükleme de yaptım 4 - 5 gün öncesine; yine düzelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 log off yaparken dwwin.exe de hata verip kapandı kendi kendine log onladım ses yok yine:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20070507160005AARqIEa adresine filan baktin mi bir onceki hatan icin? durup dururken niye olmus olsun ki oyle birsey yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bence şöle yap. sesle ilgili herşeyi kaldır öncelikle. codecler de dahil. sonra registry mechanic falan gibi bişey edinip scan yap. sonra da sesle ilgili herşeyi dikkatlice yükle, ama aynı işi yaptığını söyleyen şeyler varsa bu esnada, sadece birini seçerek yükle. sorunun %90 çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 son gelişmeler: yahoo answerstaki gibi silip redetectle tekrar yükledim falan; ondan sonra restart attığımda, windowsun açılıp yüklenmesi tamamen bittiğinde kendi kendine restart atmaya başladı makina. 3 hafta öncesine geri yükledim sistemi. şu anda gom playerda ve browserlarda ses var ama önümüzdeki 1 saat içinde belli olur problem tamamen çözülmüş mü çözülmemiş mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 düzelmedi. her şeyi özetleyen bir başlık açtım yahoo answers'a, oradan bi bakın lütfen; ağlayacğaım artık. http://answers.yahoo.com/question/index;_ylt=AojJzjRayu5pg8heF6DBWCbsy6IX;_ylv=3?qid=20090628115844AAwn40S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ahah, turkforum.net gibi saçma sapan bir sitede buldum çözümü ahah. tabi sanırım geçici çözüm, ve olay tamamen generic host services for win32'nin kapanmasından kaynaklanıyor. Denetim Masası --> Yönetimsel Araçlar --> Hizmetler --> Windows Ses Orada açık iken bu problemler yok, kapanınca başlıyor. "Otomatik" seçeneğini "Manuel" yapınca geçici çözüm olması lazım. Kalıcı çözüm için ise update çakmak gerek; aylardır updatelemedim bilgisayarı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar