SbNN Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Ps ONEı ne kadara sayarlar acaba ne kadara sayarlarsa üstüne para koyup ps 2 almayı düşünüyorum...toplam 500-550 milyona play station+chip+memory card alabilir miyim?Yani para yeter mi acaba?[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! [Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 25 April 2003 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Admin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Doğubankı bilmiyorum ama imkanın varsa yurtdışından getirt özellikle Almanyadan baya ucuza geliyor 220Euroya filan chipli birkaç tanede oyun veriyorlar sanırım.-Apex- almıştı ona bir özel msg çek daha iyi bilgi verebilir.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Endem elektronıkten cıplı o fıyata alabılırsın.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Messiahla birlikte 600e satıyorlar[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın...
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Playstation One'mı Playstation X 'mi?[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 one ile x aynı şey değil mi zaten?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın...
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 One X'ten sonra çıkarılan, X'in küçük versiyonu[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel[/url] nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Ps2 den bahsedıyoruz Cıplı 550 600 mılyona alırsın. Ama cıplı hazır alıcaksan ya da sonradan taktıracaksan,cıp ısı cıddı ıstır o yuzden Endem elektronıkten hallet bu ısı. Cıp taktıracaksanda DMS3 adında yenı cıkan bır cıp var ondan taktır.Ama o olmaz dıyorsan mes 2 pro da ıyıdır.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Admin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 CIP olayi Simofleninde dediği gibi ciddi bir iştir sonucta PS2ye okadar para verip makinaya zarar verecek bir chipde taktırabilirsin.Benim sana tavsiyem PS2 oyunları oynanan cafelerde gidip sorman.Kadıköyda Mc in karşısındaki Sinama bulunan pasaja gir sinamanın adı sanırım Atlantisdi veya Holywood[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus
Öne çıkan mesajlar