firatram Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Şu ana kadar hiç torrent kullanmadım. Ama indirmem gereken 10 gb'lık bir şey var. Rapid hesabımda yok. Torrentle indireyim diye düşündüm. Hız 1 mbit. Torrent nasıl kullanılır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 torrent client'ı indiriyorsun ki ben şahsen utorrent kullanıyorum. sonra bir adet port forward ediosun, utorrent kurulurken soracak sana hangi portu kullanayım diye, o portu yazıosun, sonra torrent dosyasını indirip çift tıklıosun. happy ending. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Hmm uTorrent ile bu kadar kolaymış demek ki port falan bişeyler vardı ama şimdi 100 ile indiriyor maşallah :) Saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 o kadar kolaysa ben de indireyim. port işini halledemedim kaç senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 http://www.portacma.net/ burdan halledebilirsiniz yapamıyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar