throine Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 K-Lite codec pack var. GomPlayer, MPC, KMPlayer, WM Player; denemediğim player kalmadı gibi. Hepsindede aynı sorunu yaşıyorum başladıktan 5 saniye sonra film donuyor. Bunun bir çözüm yolu var mı? Bu arada şu laptopta oynatmaya çalışıyorum. t6400 2.0ghz 4 gb ddr2 ram 1gb ati hd4650 ddr3 Şu .mkv dosyasını oynatamıyorum. The.Dark.Knight.2008.BluRay.720p.DTS.x264.dxva-EuReKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 donuyor derken? ileri aldığında 5snlik bir duraklamamı oluyor yoksa açtıktan 5sn sonra kitleniyor mu? ilk sorunu hemen hemen herkes yaşıyor. Nedenini bende anlayabilmiş değilim, bazı filmler donuyor bazıları güzelce ileri geri alınabiliyor, sıkıştırılırkenki kullanılan teknoloji ile ilgili bişi olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 evet açıyorum hiç ellemiyorum ne ileri ne geri alıyorum kendi kendine kilitleniyor, program yanıt vermiyor. ya da üzerimde lanet var ben bu filmi hiç izleyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 sadece o hd-rip de mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 başka bir hd-rip deneyemdim daha. Ama hem ana dosya da hem de sample da böyle yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 kmp + core avc dene mesela. kendi internal codec ini kullanma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 herşeyden önce başka bir .mkv uzantılı dosya dene. Belki sorun elindekindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 kodek paketi olarak ne varsa sil at çöpe. cccp yükle, ffdshow da h264 kodekini iptal et. CoreAVC yükle ve MPC ile çalıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 kmp + core avc ile sorunum çözüldü en ufak bir takılma görmedim. yalnız core avc'den sonra kmplayerde hani oyunlarda fps düşüşü olurya onun gibi oldu görüntü. ama vlc, mpc de görüntü tamamen normal akıcı şekilde oynatıyor. thx :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kmplayerda setup wizardda quality secersen o sorunun cozulebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar