Xoo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Bilgisayarım lcd televizyona hd kablosu ile bağlı ve 1920x1080 çözünürlükte kullanıyorum.Haliyle yazılar falan küçüldü ama windows 7 kullandığım için yazı ve diğer ekranları %150 büyültebiliyorum ve bu sorunu ortadan kaldırdım fakat facebook vs. bazı siteler gereğinden büyük çıkıyor (google vb sitelerde bu sorun yok ama facebook hepsiburada çok büyük çıkıyor ekranı sağa oynatıp tam siteyi görebiliyorum. Bunu halledebilmenin bir yolu varmı mesela interneti 1024x768 gibi görmek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 19200 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ctrl bas sonra mousenın scrollu oynat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 şurdan denedin mi hiç? sağ klik özelliklerden font ayarı var dpi ye göre. büyütmeden burdan yapabilirsen belki işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Czentovic said: ctrl bas sonra mousenın scrollu oynat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 sorun yazılarda değil, dizayn büyük çıkıyor yazıyı küçültsemde oynama yapmıyor.paticik google vs. sorun değil ama dediğim gibi bazı siteler sorun yaratıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Bu arada firefox kullanıyorum, internet explorerla girince sorun yok sorun firefoxda, nasıl düzeltirim bilen varmı yoksa ie mı kullanıyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar