burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 adam goldberg'ün projesiymiş bugün duydum. daha demin dinlemeye başladım, hoşuma gitti benim; sevenlerine duyurulur=) http://www.myspace.com/landytheband wikide de şöyle bir şey buldum. said: His current musical project goes by the moniker LANDy. A collection of songs recorded over 6 years, LANDy's debut album, "Eros and Omissions" is to be released on June 23, 2009. The Flaming Lips' Steven Drozd with whom Goldberg collaborated on the score for his 2005 film "I Love Your Work" makes frequent appearances on the record. Earlimart's Aaron Espinoza is credited as having done the final mixses as well as having engineered many of the more recent songs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hemen açtım dinliyorum çok hoşmuş saol niyancım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 =) BFF ı sevdim ben (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 BFF hoşmuş gerçekten. ama sanki şarkının girişi birşeyi andırıyor fakat çıkaramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 spotifyda buluverdim. hoş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 every time its over sanki beatles şarkısıyış gibi giriyor. adamın seste andırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 bana da "home" beatles şarkısıymış gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 onu şimdi dinliyorum direk benziyo ya sesi adamın çogoşuma gitti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 facebooktan gordum topicini de postliyim, hosmus nihannesburgerking repledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 sevin sevdirin dostlar. hiçbir şeyim olmasın ama şu adam benim olsun ya sdkfjds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 on marifet on parmak adam,hastanızz lan burda... landy cok iyiymiş,şimdi bi de diğerlerine abanayıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Bella said: BFF hoşmuş gerçekten. ama sanki şarkının girişi birşeyi andırıyor fakat çıkaramadım. girişi şu an bana coldplay - the hardest part'ı andırdı bir anlığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 harikaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 adamı severim net. bakayım bende meraklardayım. albüm çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar