superwiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 arkadaşlar official forumlar dahil dolaşmadığım yer kalmadı,1.05 patchiyle uyumlu bir tane builde rastlıyamadım,varmı bilgisi olan rica etsem belirtirse memnun olucam kafayı yiom zaten sin çöp oldu:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 lvl kaçtı senin hatirlamiyorum fakat 1-2 tane respec hakkı vermişlerdir sanirim patchle. test servera girip baksaydin keşke bir ara test servera baksaydin. bence biraz bekle yakınad çıkar yeni talentlar falan filan o zamana kadar takıl birşekilde kafana göre bir talentla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 yok o değilde talentlerin yerleri değişmiş assasinde:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 nasıl talentların yerleri değişmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 yerleri değil de bazi talentlar tamamen değişti sanirim ondan karışıklık yaşamış olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ben eskisini yaptımda böyle nerf görmedim. 1440 filan vusan SSX şuan 440 vuruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 440 değilde aralıklı olarak aynı dmgi yine veriyo fakat problem şurda,8k healthli guardianı nasıl keseceksein:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 slow and steady =) ayrica her class her classi kesmek zorunda da değil=) yani bu tarz oyunlarda genelde şöyle bir sıralama olur roguelar-casterlari casterlar-soldierlari soldierlar-roguelari rahatca keser gibisinden taş-kağıt-makas sistemi vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hox hepsini kesiyor buna ne diyeceksin peki:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ona birşey demiyecem valla dün sizden dodox ve neferian la kapıştık hepimiz siraylabir tek neferian i aliyordum %2 birakmiştim adice kayanin arkasına saklandı sonra kesti =) ama ondan sonrakilerin hepsinde ağır eziyorlar valla nerf şart =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 lotus yaptım rahatladım oh be:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar