|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Bu aralar sıkışık durumu kurtarabilmek adına wow accountumu satışa çıkarmaya kadar verdim. Gelecek fiyata göre kesin satış kararımı vereceğim, olmazsa başka yollar bulacağım :). 5 seneye yakın bir accountta nerdeyse max karakter yaratımına ulaşmış durumdayım :). 1 NE lvl 80 Druid + Epic Mount /Bazı Naxx itemleri, Damnation staff gibi, 1600 spell power, 907 spirit Herbalism+Mining 450 (The Maelstrom) 1 NE lvl 80 Hunter + Epic Mount / Naxx itemsiz 33 critic, 4059 ap 190 hit Enchant 350, JC 408 (Burning Legion - migrate kapalı bir sure) 1 Orc lvl73 Rogue + Epic Mount / Isle of Quel Danas vendorundan alınma dagger, SSC'den düşen sword gibi TBC itemli LW+Alchemy 350+ (The Spinebreaker) 1 BE lvl 72 Mage + Epic Mount / TBC karakteri, 2 parca t4lü Herbalism 450 Enchant 370 (Ahn'Qiraj) 1 Troll lvl 70 Hunter + normal uçan mount / TBC'den kalma 2 parca resilliance set + Crossbow - Axe + Skin 300 diğer prof boş. (Ahn'Qiraj) 1 Tauren lvl 64 Druid (Ahn'Qiraj) 1 BE lvl 63 Hunter (The Spinbreaker) 1 Human lvl 64 DK (The Spinebreaker) 1 Human lvl 60 Pre TBC warrior. (Magtheridon) lvl 40la 20 arası irili ufaklı farklı serverlarda paladin, warlock, warriorlar. 80 Hunter'ın olduğu serverdaki alt charda, 2h axe, mail omuzluk ve 1h sword heirloom itemları mevcuttur. Gold olarak her zaman fakir bir accountum olmuştur. Pre TBC + TBC + WOTLK cdleri, özel sorusu, maili herşeyi bendedir, baştan beri account benimdir hiç el değişmemiştir. Account genel olarak böyle. Fiyat aklımda yok hiç, özel mesajdan bana ulaşabilirsiniz, forumdayım çoğu zaman. Düşük fiyatlara bırakmayı düşünmüyorum. Akla yatkın br teklif olursa vericem inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar