yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Yeni albüm çıkarmışlar, dinliyorum şu an hemen öneresim geldi herkese. Güzel iş yapmış adamlar şurda güzel bir kritik bulabilirsiniz: http://www.pasifagresif.com/2009/06/sifir-km-album/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 çok iyi sevindim bu habere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 foçaya gelseler negzel olur zalim enfes olmuş bu kadarını beklemezdim girişi enfes ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ÇOH İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 İki üç gündür dinliyorum ben de. Böyle festivallerin harici adamları oturup evden dinlemek gayet hoş tabii, albüm de taş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 1 haftadır dinliyorum bende çok iyi olmuş albüm ve zalimin giriş harbiden 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar