Eno Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 R10.net e kayıt için davetiyeye ihtiyacım var arkadaşlar.. İmkanı olan varsa, [email protected] a gönderirse çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Varsa bana da yollabilecek memnun olurum. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ya benim vardı çok eskiden üye silimi mi yapmışlar şifreyi filan da hatırlamıyom gerçi nicki bile hatırladığımdan şüpheliyim de, çok az giriyordum 3-5 mesajım varsa vardı yani. silinmişmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 up. ps:ben davetiye istemiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 awaiting approval invite ile mi ilgili yoksa pati mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 mesajıma kim ne yaptı neler oluyo hop! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 approve diyorum ama duzelmiyo bi turlu dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Varsa hala isteyen gönderebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 R10'a neden bukadar girme çabasındasınız anlasam. Ego master olan bir yer. Gereksiz DP varken SP varken R10 ne ? lol küçük tücarlarin büyük geçindiği yer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Evet Pluton, lazım halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Alis said: R10'a neden bukadar girme çabasındasınız anlasam. Ego master olan bir yer. Gereksiz DP varken SP varken R10 ne ? lol küçük tücarlarin büyük geçindiği yer :) hala adam akıllı kişiler var. Şahsen yabancılarla çalışmaktansa türklerle çalışmayı istediğim içinde biyandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar