Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Hani son chapterda ışınlanıyoruz karlı bölgeye orda reaperin adını öğrenmemiz lazım napacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 e yuh demek lazim, koskoca bir chapter walk through su istiyosun :) ama en azindan su monastry ye giderek baslayabilirsin.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ne oha tüm chapter orda mı geççek berbat bi yer ora ya temple a gittim sleeping one in ilk sorusunun cevabını öğrendim 2. sorunun cevabı nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 5 soru var! bence arayarak bul. zevkli olmuyor yoksa. baktin bulamiyorsun, yazarim. ve evet bir koca chapter orada gececek.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 4 sorunun cevabını öğrendim 5. soruyu bulamadım yazar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 kitap reaper ve inn deki imp hatirladiklarim. imp i bulamamissindir sanirim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bulamadım kitap reaper nedir birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 kitap [direk monastry deki kitap], reaper in kendisi birde inn deki imp demek istedim. hemen monastry nin kapisindaki pilgrim birde, simdi aklima geldi. [signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 03 Mayıs 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 onları buldum diyorum 5. sorunun cevabını bulamadım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 hmm *spoiler, oynamayan bakmasin* aribeth e sordunmu? [ emin degilim onda miydi 5. sorunun cevabi][signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 03 Mayıs 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 buldum reaperdaymış [Bu mesaj Grom_Hellscream tarafından 03 Mayıs 2004 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 *SPOİLER* Aribeth nerede peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Grom_Hellscream, 03 Mayıs 2004 19:43 tarihinde demiş ki: buldum reaperdaymış e ben demistim :) *SPOILER* Orada bir magara var, kapisinda boylee kopege benzeyen bir yaratik var scavenger mi ne, onunla konus, grubuna katilacak. sonra etrafta duran sutunlara bakacaksin, sehrin icinde bissuru var, `harmony` `infinity`gibi isimleri olmasi lazim. onlarin yanina gidince eger dogrusunu sectiysen scavenger bir baskasini soyluyor. 3 yada 4 tane sutun var. onlari bitirince magaraya geri donuyorsun, scavenger magaranin kapisini aciyor sana. Aribeth iceride.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 tamam bu arada puzzle ring i aldım napcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 birde o devourlar tüm taşlara gittim hiçbiridne konuşmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 yanina isinlaninca bikere ona tikla. ozaman soyleyecek dogru mu degilmi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 altta sarı yazı mı çıkcak devour otomatik mi konuşcak hemde biraz ilerledim şimdi önümde mağarayı kapatan bir duvar var napcam [Bu mesaj Grom_Hellscream tarafından 03 Mayıs 2004 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 tamam oyun bitmiştir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Eline sağlık..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 benimde sorum/sorunum var ... hell den kacıs kıvamındayım ... ıcy prısondan kurtarma geyıklerı dolanıyo ortalıkta ... bol mıktarda scrubbus (dizi adıydı galıba) demon lord 1 orumcek bır mıktar fıre mephıt ın oldugu ve bunların kapıstıgı bır yerdeyım ... ılk kısmı temızlıyorum ... 2. kısma gecıyorum el yardımıyla ... amca demon ları uzerıme salıyo kesıyom ... kendı gelıyo kesıyom ... ahanda ben 5. babacan demonum yazan bı olaylar oluyo ... devam edıyorum 1 adet catapult ... tıklıyorum sadece leave secenegı var ... oyle kaldım naapmam lazım ... saygılar ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ha bak amuletle earth elemente dönüş katapultu karşıya fırlat sonra demon eliyle ordan karşıya geç tüm prisonlar tek tek ateş et katapultu çevirip zaten hedef tam geldiginde deekin haber veriyor orda birini serbest bırakman lazım çok az kalmış bitirmene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bitti ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 abi harikasınızda o katapultu earth elemental kende karşıya atamıyorum ki????? yine sadece leave seceneği var bende bug mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 orada bir takilma oluyor bazen. wizard oynarken o gelen yaratiklari cok hizli oldurdugumde bende de benzer bisiy oldu. o hellspawn tipi yaratiklari teker teker yavas yavas oldur. duzelir.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Deniyim bakıyım öldürmeden önceki save duruyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar