nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Valla ikisini de orjinal aldım da FM ezer tabii ki. CM kendine has tatlar sunuyor ama esas olarak FM alınmalı, farklı tatlar ve kulüp yönetimi için de FIFA MAnager denenmeli. Param kalır diyorsan bunu da al katkı olsun adamlar Türkçe çıkardılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 fiyatı 20tlye düşmüş olabilir de ben oyun çıkmadan önce 1 euroya aldım oyunu. kampanyası vardı eidosun. ondan. pahalı yani. bir de kötü oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Oyun zaten ilk çıktığında da 25 liraydı Türkiye'de. FM'ye mutlaka eklenmesi gereken harika özellikleri olan ama oynanış gerçekçiliği olarak FM'nin tırnağı olamayan bir oyun. Yine de çabaları için para verilir. Hiç mi gidiş yolundan puan almadınız lisede? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar