emredokles Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 aslinda bircok defa basina gelio insanin .konu acik iste kimler neler yazar merak ediyom:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Müzikle ne alaka?[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Yeni üye zamanla alışır diyicem bukadar olmazkı be kardesım.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emredokles Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 tesekkurler anladigin icin:)zira gercekten de nerdede oldugumu karistirdim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 sorun diil tasidim bitti bir daha dikkatli olursun... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ben onları kalp sanıyodum ya.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bebelere balooooon gibi bişi bu...[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ezdiniz adami yaff[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Azmodai, 07 Haziran 2004 01:48 tarihinde demiş ki: kendime forumda yeni bir gorev buldum! balonlularin savunucusu, newbie'lerin feryadina yetisen uber-noob god azmo Biz hep savunuyoduk abicim sen de benim gorevimi elimden alcan. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Creen... :_( [Bu mesaj Solonor tarafından 07 Haziran 2004 08:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 -O bir kuş ! -Hayır uçak !? -Hayır roket !! -Yoo , yoo bu nobbie'lerin koruyucusu azmooo !! Nınnırınııı nırınııı nııı nıııı ...[signature][hline]*Your skill in being a "ÖSS Legendry" has increased by 0.1%.It's now 120.0%* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Azmodai, 07 Haziran 2004 01:48 tarihinde demiş ki: kendime forumda yeni bir gorev buldum! balonlularin savunucusu, newbie'lerin feryadina yetisen uber-noob god azmo dikkatinizi çekiyorum, yardımcı veya yol gösterici falan değil.amca veya abi falan da değil.adam direk tanrısıyım diyor.işte freeshard zihniyeti, işte kendini tanrı sanan gmler :P[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 onlar seni tanrilari olarak gorduler mi peki azmo tanrilarin hayatlari onlara inanildigi kadardir! yuru be![signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar