DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bence soyleyin hemen 13 yas cok da kucuk degil. Benim dedem babam gibiydi onunla buyudum, bende 12 yasindayken vefat etti. Beni kandirmislardi iyimis falan diye 2-3 gun. Guvenlerini kaybederler daha sonra size karsi, yalan soylemeyin saklamayin. Basiniz sagolsun cok zor bir durum. Insallah hayatlari cok da degismeden devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 yarın geliyorlar tavsiyeler için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Cuce said: "ah zavallı yavruuuuum" teyzelerden uzak tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bu kuzenler de başa dert bu forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar