Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 var mi bu monitorden kullananlar? yanliz t220HD olan degil. aha bu: http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2538 oyunlarda, film izlerken felan nasil memnumusunuz diye soracaktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 2333SW aldım 2 gun once, full hd. baya guzel izleniyor 1080p ler. 2333 sw nin cozunurlugu daha fazla bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 5ms ama o haci. samsung p2250 verelim hem yuksek cozunurluk hem dusuk ms . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 p2250 nin ms suresi g2g (grey to grey) 2ms. renkli degil.. sanırım yani. ama daha yeni model tabiki p2250. bu arada p2250 21.5 inc, 2333sw 23 inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 5ms ile 2ms arasınabdaki farkı insan gozu anlayabiliyormu,bunun cevabını hep cok merak etmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 göz değil, oyundaki tepkime suresi, ozellikle fpslerdeki. ilk lcd aldıgımda filan counter oynarken oynayamamıstım mouse gec tepki verdigi icin hareketlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bu arada odeon, 2333sw ile p2270 ve 2370 in ms leri aynıymıs. http://www.trustedreviews.com/monitors/review/2009/05/05/Samsung-EcoFit-SyncMaster-P2370/p5 2ms olan grey to grey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bende galiba ondan var emin değilim :P 390'a almıştık. gayet güzel diyecem şimdi de tatmin etmeyecek bu cevap seni. ne denir ki başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharkan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 T190 kullanıyorum ben şahsen çok memnunum, görünümü çok şık ve gözü yormuyor. Arkadasim T220 almıştı görünce çok pişman olmuştum biraz daha paraya kıyıp T220 almadığıma :p. Bence hiç düşünmeden alabilirsin pişman olmazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ayni modelin t260 sanirim, 26inch lisi var. bayiliyorum monitorume. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bende T220 var. cok memnunum. ekran olarak cok iyi olmasinin yaninda gorsel olarak da cok guzel. benim bir oda bir salon oldugu icin ve salonda durdugu icin bilgisayar onemli bir faktordu, cok da memnunum bu ekrani aldigima. hatta panelden vs o kadar memnun kaldim ki televizyon alirken 6 serisi aldim =) ondan da cok memnunum ve bonus olarak da cok uyumlu duruyorlar ayni odada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 26 cok. 19'dan fazlasi hala tuhafima gidiyor. 22 bile fazla gelecek nerdeyse. bir de aklima takilan sey panelin kirmizi isigi gece cok goz alir mi? karanlik oda da mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ben 15.4"ten gectim (laptop), ilk basta cok garipsedim. ofiste 19" kullaniyorum. 22"e alistiktan sonra 19" biraz ufak geliyor. ama dedigin gibi, 22" sinir. ozellikle de bilgisayarin dibine girmeyi seviyorsan daha fazlasi cok buyuk gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 İnsan güzel şeylere çarçabuk alışıyor :) 15.4'ten 22'ye geçtim ben de yeni, alışmam bir gün sürdü. 2 Gün kullandıktan sonra laptop'a geçtiğimde afalladım hehe bu arada ben bundan kullanmıyormuşum, 2233bw varmış: http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4453 çok cahilce alışveriş yaptığımı fark ettim aldığım malın ne olduğunu bilmiyorum resmen neyse şimdilik iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 2233bw baya iyi, ben de Türkiyede onu kullanıyordum.. İngiltereye gelince, evde kaldı, süper monitördür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 beni çok mutlu ettiğini söylemek isterim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Innuendo said: 26 cok. 19'dan fazlasi hala tuhafima gidiyor. 22 bile fazla gelecek nerdeyse. bir de aklima takilan sey panelin kirmizi isigi gece cok goz alir mi? karanlik oda da mesela. simdi tekrar dikkat ettim. o isik yaymiyor. sadece yansitiyor. ekrana bakarken farketmek bile mumkun degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 abi t220 ninde 2ms'si gtg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 2 aydır samsung t220 kullanıyorum ben de, ancak sahibine geri teslim etmem gerekicek: asus 22" lcd'ler hem de ucuz hem daha kaliteli görüntü veriyor diyorlar her review'da... yani google'da aratınca herkezin cevabı asus oluyor ve reviewlar da bu yönde.. __ samsung 22" mi almalı yoksa aynı paraya asus 24" mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 asus 24" ler g2g 2ms mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hadise tamamen panel tepkisi degil ayni zamanda goruntu islemcisiin hizindanda kaynaklaniyor. tek kriter panel 2ms, 22inch olursa olmaz. samsung un belli boyutta 2ms birsuru monitoru var farkli fiyatlarda, bu fiyat farki elbette kasaya verilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 performansın dışında tasarımda önemli biraz, açıkçası, samsungun görüntüsünden ben gayet memnunum, hiç ölü pixelim yok vs.. gayette şık duruyor masamda :) asuslar kaba kalıyor briaz :) edit: yazım hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 zgrw hatirlatti, ben alirken olu piksel garantisine cok onem veriyordum. aldigin ekran ne kadar iyi olursa olsun, olu pikseli varsa bence pes para etmez. kaldi ki, sadece bir tane degil, 3-5 tane olunca bile birbirine yakinliklari vs onemli bahanesiyle geri almayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ölü piksel çıkmasının net bir sebebi var mı peki? Alabileceğimiz bir önlem falan?.. Allah korusun vallahi, kullandığım ilk günün gecesi ufak bir iz vardı ölü piksel gibi ve ödümü kopardı meğersem pislikmiş sildim çıktı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 neden olarak bilmiyorum ama aleti ilk çalıştırmanda bile ölü pixel olabilir.. yani fabrikadan ölü gelmiş bile olaiblir o pixel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar