Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Selam, Başlıktaki codec için pure java impl arıyorum, decode etmem gerekti. Ansi-C impl ini buldum, jni karıştırmadan bulabilirmiyim derdindeyim. Birde java sound api nin Sun dışında yapılmış olan ayrı implementation larınıda aranmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 yokmu fikir zikir sahibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Cok spesifik bir sey ariyorsun. Hadi sadece codecler ya da decoding ile ugrasacak olsan belki biseyler bulunur da, sen bunun pure java implementasyonunu ariyorsun. Zor ondan :) G.726 i da hic sevmem laf aramizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ama her telefon açtığında o codec sesini taşıyor :) dayanamadım, daldım c ye, java ya wrap ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 yok canim bunun G711lari var G723lari var, G729lari var, dynamic payload codecleri var.. G.726 i su anda calistigim projedeki compatibility problemleri yuzunden sevmiyorum. Bence gayet guzel yapmissin. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar