BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Lethe'nin başları olabılır[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ya Lethenin introdan sonra distortionın girip vocalin başladığı yerde AĞLAMAK İSTİORUM ! OFFFFFFFFFFFFF !! allah kahretsin. İnsan diil bunlar ya[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 06 Haziran 2004 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Eheh abi zaten en psıkopat sarkılarından bırıdır. Bitiyorum tam orada birde The Gallery'nin başlarında bir solo var ölesim gelyio[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 pedal kullanmiyo bunlar dimi vokal icin?[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 HEYYOOOO KİME SÖLÜORM YENİ ALBÜM ÇIKARDILAR GEÇEN HAFTA !!! grubun kuruluşnn 15. yılı şerefine iki cd den oluşan bi albüm. 2. cd sırf live kayıt ilk cd ise yaynlanmamş parçalar yani albümlerin bonus trackleri yada dediim gibi yanlanmamş parçalar...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 album denmezki ona yaw (yada denirmi?)[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ya bazı şarkılar Rare . Mesela aralarından dinlemediklerim var benim . Poison well falna onlar hiç bi albümde yoktu.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: AssassiN, 06 Haziran 2004 12:50 tarihinde demiş ki: album denmezki ona yaw (yada denirmi?) single lar bile albüm die sayılıosa nie denmesin?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bütün şarkıları :) Ama benim gözümde bir efsane vardır ki her dinlediğimde içimden bir şeyler koparır: EGO DRAMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 “EXPOSURES – In Retrospect And Denial” OUT NOW via Century media records! Dark Tranquillity celebrates its 15th birthday by releasing a double CD featuring rare, live and previously unreleased material. Also, feel free to be aware of the fact that the "LIVE DAMAGE" DVD finally is released and available worldwide. Here is what you're getting: - More than 3 hours of live footage - Dolby digital 5.1 surround sound - Promo video clips, discography, biography + much more[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Abi Lethe de çıkan o ses bu adamdan çıkıyor ya. İnanamıyorum. Adamda hiç o ses çıkacak tip yok. Mükemmel bir ses yaaaaa OFF intahar ettirecek şarkıların en başında Lethe.[signature][hline]Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorumPaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mikael stanne en iyi brutal vokallerdendir. güzelde clean vokal yapar. yeni albümlerini indiriyorum dur bakalım :)[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 in flames deyken bile hvası farklydı grubn.. in flames ın yani anders geldi deişti direk grup ztn sora dt gaza geldi[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ahanda süper bir video size, hem kalite hem içerik olarak (HD kalitesinde izlemeyi unutmayın) [video]http://www.vimeo.com/2187170?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Inside the particle storm. Fiction albümünde.. Ayrıca fiction albümü en iyi dt albümü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar