Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Dark Tranquillty dinleyen birisi varsa ThereIn den daha iyi şarkıları var diyebilecek biri varmı? Varsa o şarkının ismi nedir?[signature][hline]No Victory, Without Sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 dt fazla dinlemiyorum ama haven deki wonders at your feet hosuma gidiyo[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Best of Dark Tranquillity Punish My Heaven Silence , And The Firmament Wind(+) The Dividing Line The Gallery(+) Lethe(+) The Emptiness From Which I Fed ...Of Melancholy Burning(+) Zodijackyl Light(+) Shadowlit Facade Hedon(+) Schyte, Rage and Roses Insanity's Crescendo(+) Tidal Tantrum(+) Tongues Free Card(+) There in Undo Control Auctioned(+) Day to End The Same Rundown The Treason Wall Damage Done Cathode Day Sunshine Bu listeyi şimdi bütün albümlerine bakarak oluşturdum. Bu benim kişisel Best of'umdur :) Yanına "+" Koyduklarım en kralları. İlk albümlerinden bişey koymadım çünkü o zamanlar pek oturtamamışlar müziklerini. Yani arada güzel melodiler var ama çok ii şarkı dedirtecek gibi değil :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bende projector albumunu oldugu gibi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Hmm dinlerim yaklaşık 1.5 yıldır. Bütün Şarkıları oldukça güzeldir Kaliteli bir gruptur. Şunları bir dinle derim; Lethe(+) The Gallery(+) The Mind's Eye(+) Undo Control(+) Monochromatic Stains(+) Not Built to Last Hedon Damage Done(+) Feast of Burden(+) Fabric Scythe, rage and roses(+) Haven Freecard Egodrama(+) Tongues The Wonders At Your Feet(+) Lady In BlaCk Shadow Duet(+) Punish My Heaven(+) Insanitys Crescendo(+) Cathode Ray Sunshine(+) Final Resistance Aynen Bende beğendiklerimin yanına + koydum. Hepsi Güzek şarkı aslında. Buyur çek dinle.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ben Projector'ı yeni yeni dinlemekteyim, Haven'ı dinledim bi de. şimdilik en sevdiğim şarkıları The Same.[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 gallery albumleri muhtesemdir cikan son 2 albumlerini pek sevmiyorum eski tarzlarindan uzaklasmalari biraz kotu oldu gibime geliyor s.dm akimini baslatan gruplardan biri oldugu icinde ayrica saygi duyulasi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Nerdeyse butun sarkıları daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesala; Fabric The Same On your time Not Built to last Tidal tantrum gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ThereIn ı ben soylemıstım ta amentes forumlarında gorup ehehe :) arkadaşların yazdıgı şarkılarda iyidir.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ehehe eft :d[signature][hline]No Victory, Without Sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Zodijackly Light Atom heart 243.5 tounges dissoulution factor red insanity's crescendo the gallery lethe ThereIn monochromatic stains cathode ray sunshine hedon Iron Maiden coveri- 22 acacia avenue bunlar hgenelde dinlediklerim. Birde o sesini çok sevdiğin mikael varya mikael . zamanında in flames da iken çok harika bir albümü var. Lunar Strain diye söz,beste ve vokali ona ait. Orda çok deli bir şarkı var kesinlikle tavsiye ederim. BEHİND SPACE[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Hepsi çok güzel şarkıları yetmior daha fazla şarkı yapsınllarr :([signature][hline] Karadon, 23 Ekim 2003 21:04 tarihinde demiş ki: Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 gallery olduğu gibi bence dividing line bide lethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 gallery albumu takdire sayandir, basdan sona keyifle dinleyebilirsin. ama therein biraz daha gaz bir parca, o tadda dinliyeceksen in flames daha cok hosuna gidecekdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yeni albüm çıkardılar[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yazmislar zaten cathode ray sunshine, monochromatic stains falan. onlar yeni albumden bu arada white noise/black silence'i hiddetle tavsiye ederim[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Assasin, Monochromatic Stains ve Cahtode Ray Sunshine sarkıları "Damage Done" Albumunden.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 tamam son album o zaten?[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 beden damage done ile heaven var bayılıorum. slow bi parçaları vardı sanırım ismini bilen varmı?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Assasin Damge Done albumu 2002 yılında cıktı. Natural_Jedi, nası bı parca o[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 iyi iste son albumu yeni album deyince damage donedan sonra album cikarmadiklari icin oyle dedim ben. gerci calisiyorlar yeni albumun uzerinde ama daha cikmasina var biraz.[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 valla arpej le falan başlio biyerde dinlemiştim ismini bilmiorum.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 auctioned olabilirmi[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Insanity's Crescendo olabilir Hedon olabilir.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar