nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 selam patick kllasigi ictm kafa guzel sorunlarm var konusalm canm patilerim benm kim var hade bakm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sejlayn nagjbyosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ah şu karı mılletı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Voys said: ah şu karı mılletı agzını opem lan nerden bıldn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 "nutella yerim" said: Voys said: ah şu karı mılletı agzını opem lan nerden bıldn anlat anlat dinliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ne onlarla ne onlarsız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 adam ağzını öperim dio, sorun belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kermit nerde? bu topice o lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 oglum sımdı okul bıttı kız arkadasım vardı 6 aylık cok sorunluydu bıtmeden once konustum bunla ben dedm bak ben gıdıyorum aılemın yanına bızm kılıskımızde problem var gozden gecırelm sonra bu oturdu agladı ne bıcım erkeksın sevdıgın ınsanı yalnz bırakıyosn dedı bn m dırek oglm erkeklıgıme laf ettı once sy yasadık bunca yasanan seyden sonra nasl cekığ gıderısın dedı ama ayrılmamız lazdı bırbırımıze gore deıgldk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 OFF OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 birbirinize göre değilseniz uzatmanın aemi yok zaten, de niye üzüldün bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 hastalığımdan dolayı içemiyorum uzun zamandır :( eski sevgilim köpek gibi peşimde koşturuyor sürekli özür diliyor. samimi olup olmadığını çözemiyorum yine dengemi bozucak şıllık. ne güzel akıyordum alemden aleme.Nerden çıktın ki :/ yalnız şunu anladım en iyi tepki tepkisizlikmiş.Yıllarca mallık etmişim kızların üstüne giderek. 4gündür hiçbirşeyine cevap vermiyorum karı çıldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 hepsinin dibine kibrit suyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 "nutella yerim" said: oglum sımdı okul bıttı kız arkadasım vardı 6 aylık cok sorunluydu bıtmeden once konustum bunla ben dedm bak ben gıdıyorum aılemın yanına bızm kılıskımızde problem var gozden gecırelm sonra bu oturdu agladı ne bıcım erkeksın sevdıgın ınsanı yalnz bırakıyosn dedı bn m dırek oglm erkeklıgıme laf ettı once sy yasadık bunca yasanan seyden sonra nasl cekığ gıderısın dedı ama ayrılmamız lazdı bırbırımıze gore deıgldk seviyormusun arkadas ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 opglum sıze sımdı neden bu kadar uzluldugumu acıklayamam ama cok agır laflar ettı lanet olsun sana dedı of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 abi düşündükçe içeceksin içtikçe düşüneceksin, bi yerden kesmen gerek kısır döngüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 RaidenXelRu said: "nutella yerim" said: oglum sımdı okul bıttı kız arkadasım vardı 6 aylık cok sorunluydu bıtmeden once konustum bunla ben dedm bak ben gıdıyorum aılemın yanına bızm kılıskımızde problem var gozden gecırelm sonra bu oturdu agladı ne bıcım erkeksın sevdıgın ınsanı yalnz bırakıyosn dedı bn m dırek oglm erkeklıgıme laf ettı once sy yasadık bunca yasanan seyden sonra nasl cekığ gıderısın dedı ama ayrılmamız lazdı bırbırımıze gore deıgldk seviyormusun arkadas ? sevmiyorum lan lanet olsun şiciömdeki inmsnana amq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paticik çok seviyesiz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 o kız kim ki senin erkekliine laf atıo çak ağzına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sinadı cok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 şii abi sakin olunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar