Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

windows xp service pack sorunu

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben 2-3 hafta once bilgisayar yaptırdım ve yaptırdıma yaptıracağıma bin kere pişman oldum
once virus girdi bilgisayara turkçe windows vardı service pack 1 kurtarmadı sonra ingilizce windows yukledim service pack 2 yi kurdum bu sabah bilgisayara bişi oldu ve çat diye reset gibi bişi attı yani reset attı ama garip bi ses çıkartarak sonra kapatıp açtığmda da windows bir daha açılmadı bir hata verdi config le ilgili format attım sonra tekrar yukledim ing xp sonra service pack 2 yi yuklemeye çalışırken gene aynı şey oldu tekrar çat reset attı bu sefer Allah'tan bilgisayar açıldı ama şu an ne updateler var bilgisayarda ne bişi her an takrar reset atar endişesi içindeyim ve updateler olmadığı için de butun ne kadar virusu varsa kablonet ve xpyle ilgili hepsi doluştu bilgisayara napmam gerek benim bu bilgisayarı bişi önerebilcek olan var mı yoksa naparım bilemiyorum...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

xp original değil ama internetten original serial key bulduk arkadaşla daha once service packi sorunsuz yuklemişti yani şimdi yuklemeye çalışınca reset gibi bişi atıyor bir çeşit virus var yanılmıyorsam ama napacam demin 2 dakka once aynı şey serice pack 1 i yuklerken de oldu yani tam yuklemye geçeceği sırada reset attı makinaya gene napabilirim bu durumda atayım mı makinayı?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi zaten bu sorun sabah ortaya çıktı daha once boyle bişi yoktu ya yeni bişi oldu virus gibi çıktı ama alakası da yok gibi yani service pack 2 vardı bende sabah bilgisayar windows bozuldu açılmadı bi daha şimdi de yuklemeye çalıştığımda tekrar reset atıyor ve sabah format attım bilgisayara yani onu da belirteyim...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

hayır yuklememe sorunu değil benimki ben original key buldum onla yukluyordum eskiden ama bu sabah reset yemeye başladı makina durup dururken sonra da formattan sonra yuklemye çalıştığım zmnlarda reset yemekte şu an hala... yuklemedim zaman yemiyor sanırım reset ama nedenini anlayamadım bi turlu...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

ya hayır worm blasterı biliyorum o daha once de girmişti geri sayım falan yok direk reset atıyor makinaya sabah service pack 2 kurulu bilgisayarda başıma geldi hiç açılmadı bilgisayar windowsa girmiyordu.. formattan sonra tekrar kurdum xp sonra service packı yuklemeye çalıştığımda gene reset attı çat diye hayda oldum ama windows açıldı bu sefer neyse service pack 1 kurım dedim bari; onu kurarken internetten gene reset attı... kurmadım service packleri sorun yok gibi şu anda ama service pack olmayınca da virus giriyor bilgisayara... service pack de kurulmuyor çok garip bir durum yani anlayacağınız...böye birşeyle karşılaşan varsa ya da bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...