Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bende gtx 260 var. Eski bilgisayarimda calisiyordu, kibrisa gelirken yanimda getirdim. Yeni anakart, falan filan aldim. Anakartin ustunde onboard kart ta var. Herseyi taktim. Chipsetleri falan update yaptim. Sistem ozellikleri: anakart: Gigabyte GA-G31M-ES2L 1tb harddisk 4gb ram (bunlar sorunsuz calisiyor) onboard ekran karti sorunsuz calisiyor. sorun su: bilgisayari baslatirken karti kullanirsam hic bisi gorunmuyor, monitorde "check signal cable" diyor. onboard karti kullanirsam duzgun calisiyor. onboardi disable de ettim, yine olmadi. (Screenshotu onboardla cektim, mesaji onboardla yaziyorum) powersupply 850 watt. baska bir sistemin ustunde deniyecegim, kartta sorun var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Sürücünün kart modeline uygun olduğundan emin misin? Aynı sorunu ben de laptopta yaşamıştım. Uygun olmayan sürücüyü yüklemeye çalışınca bu hatayı almıştım. Gerçi zaten sürücüyü yüklememişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 surucu de yuklenmiyor nvidia'dan indirdim "bu surucuye uyan donanim bulunamadi" diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bir de şu konuya göz at belki işine yarar. http://forum.paticik.com/read.php?6,4122377 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ekran kartini baska bilgisayarda denedim sorun ondaymis :( 9600 gt aldim simdilik ingiltereye geri donunce geri verip aynisini aliyorum (buyuk ihtimalle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Denediğin anakartlara bir bios upgrade dene son çare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar