Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sinir bozucu adsl sorunu


Rahan

Öne çıkan mesajlar



üstteki upload alttaki download olmak üzre, bağlantımın grafiği budur 1 saat civarı aralıklarla bağlantıaynı grafikteki gibi kitlenip kalıyor, ie, outlook ve zonealarm falan da tümden donuyor. bazen burdaki gibi kendiliğinden geçiyor bazen de yeniden bağlanmam gerekiyor.

bu ss i aldığım sırada dc++ la download yapıyodum, modemim speedtouch330 istanbuldayım yakın bi zamanda telekomu basıp katliam yapabilirim, bunu çözümünü bilen varsa ellerinden öpüp yüklüce miktar gofret verebilirim.[signature][hline]KEDIDIR KEDI !

[Bu mesaj Rahan tarafından 06 Haziran 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu cidden dc isesende baglantinda cidddi bir sorun vardir derim istersen genel merkezi ara ve pinginin kontrol ettir bakalim pinglerde gecikme varmi o nee baa yani paso o isaretlerin yukari dogru olmasi lazim yada eleman sana netlimiter kullanmaya baslamis yani neti limitlemis ....oda bir şik tabi ..yada o anda genel bir sorun vardi giderildi son durumu solersen ve resimlersen sevinirim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu ss i netlimiterdan aldım. grafik tahminen 20 dak. civarını gösteriyor 1- 1.5 saat içerisinde aynı olaylar yeniden tekrarlıyor (1 saat çalışıyo 5 dakka böle kitleniyo gibi.) eskiden direkt hat kopuyodu 4-5 dakk gelmiyodu şimdi de bu çıktı. anlamıyorum hiç nedir nedendir.[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...