Rahan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 üstteki upload alttaki download olmak üzre, bağlantımın grafiği budur 1 saat civarı aralıklarla bağlantıaynı grafikteki gibi kitlenip kalıyor, ie, outlook ve zonealarm falan da tümden donuyor. bazen burdaki gibi kendiliğinden geçiyor bazen de yeniden bağlanmam gerekiyor. bu ss i aldığım sırada dc++ la download yapıyodum, modemim speedtouch330 istanbuldayım yakın bi zamanda telekomu basıp katliam yapabilirim, bunu çözümünü bilen varsa ellerinden öpüp yüklüce miktar gofret verebilirim.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ![Bu mesaj Rahan tarafından 06 Haziran 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 gofret + schwepes (bölemi yazılıo?) limon oldu hadinn[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bu cidden dc isesende baglantinda cidddi bir sorun vardir derim istersen genel merkezi ara ve pinginin kontrol ettir bakalim pinglerde gecikme varmi o nee baa yani paso o isaretlerin yukari dogru olmasi lazim yada eleman sana netlimiter kullanmaya baslamis yani neti limitlemis ....oda bir şik tabi ..yada o anda genel bir sorun vardi giderildi son durumu solersen ve resimlersen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bu ss i netlimiterdan aldım. grafik tahminen 20 dak. civarını gösteriyor 1- 1.5 saat içerisinde aynı olaylar yeniden tekrarlıyor (1 saat çalışıyo 5 dakka böle kitleniyo gibi.) eskiden direkt hat kopuyodu 4-5 dakk gelmiyodu şimdi de bu çıktı. anlamıyorum hiç nedir nedendir.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 BU ara ufo hadisesi gibi böyle tanımlanamayan olaylar oluyor,özelikle izmirden çokça şikayet geliyor.Muhtemel kaynağı yeni adsl hatlar eklenirken sizin bağlantınında gitmesi.Benimde bağlantım arada gidiyor,santral kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar