Voys Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 zgrw said: Voys said: bursa uludağ iskender'in yaptığı şey iskender. bizim diğer yerlerde yediklerimiz benzeriuludağ iskende o fiyatı haketmiyor bence, iskenderi fena değil ama fiyat/performans kötü saçmalama allah aşkına daha guzel nerde ıskender yedın sen
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bursa uludag'inki cidden cok iyi ama, yani bursaya iskender yemeye gidelim ulan diye gaza gelip arabaya atlayanlar var ehah.
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Voys said: zgrw said: Voys said: bursa uludağ iskender'in yaptığı şey iskender. bizim diğer yerlerde yediklerimiz benzeriuludağ iskende o fiyatı haketmiyor bence, iskenderi fena değil ama fiyat/performans kötü saçmalama allah aşkına daha guzel nerde ıskender yedın sen 1)kötü demedim 2)fiyat/performans kötü dedim 3)daha güzel iskenderciler mevcut ankarada..
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bir dünyada bir besinin en iyisini yiyorsan, nasıl bir fiyat analizi yapabilirsin? Adam sana en iyiyi sunuyor, 100 ytl olacak belki piyasası nedir ki?
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 zgrw said: 3)daha güzel iskenderciler mevcut ankarada..
thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 zgrw said: thedevourer said: HD iskendere güzel diyenler demekki hayalatlarında iskender yememişler....taklit, sıradan şubelerinde yemek yediğiniz için tadını alamamışsınız.. :) Ben bursalıyım orda 3 farklı yerde yedim 3üdemi fakedi :D bursadan başkası yalan....nerde yedin die sorma bilmem adres falan ankarada:)
Öne çıkan mesajlar