Voys Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 zgrw said: Voys said: bursa uludağ iskender'in yaptığı şey iskender. bizim diğer yerlerde yediklerimiz benzeriuludağ iskende o fiyatı haketmiyor bence, iskenderi fena değil ama fiyat/performans kötü saçmalama allah aşkına daha guzel nerde ıskender yedın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bursa uludag'inki cidden cok iyi ama, yani bursaya iskender yemeye gidelim ulan diye gaza gelip arabaya atlayanlar var ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Voys said: zgrw said: Voys said: bursa uludağ iskender'in yaptığı şey iskender. bizim diğer yerlerde yediklerimiz benzeriuludağ iskende o fiyatı haketmiyor bence, iskenderi fena değil ama fiyat/performans kötü saçmalama allah aşkına daha guzel nerde ıskender yedın sen 1)kötü demedim 2)fiyat/performans kötü dedim 3)daha güzel iskenderciler mevcut ankarada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bir dünyada bir besinin en iyisini yiyorsan, nasıl bir fiyat analizi yapabilirsin? Adam sana en iyiyi sunuyor, 100 ytl olacak belki piyasası nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 zgrw said: 3)daha güzel iskenderciler mevcut ankarada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 zgrw said: thedevourer said: HD iskendere güzel diyenler demekki hayalatlarında iskender yememişler....taklit, sıradan şubelerinde yemek yediğiniz için tadını alamamışsınız.. :) Ben bursalıyım orda 3 farklı yerde yedim 3üdemi fakedi :D bursadan başkası yalan....nerde yedin die sorma bilmem adres falan ankarada:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar