di Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Selam, Media secmeyen ve deli gibi pahali olmayan replacement dvd-rom'u nerden alirim acep ? Yazdigim hemen her oyun basladiktan kisa sure sonra ya takiliyor ya da dvd okunamiyor mesaji veriyor. Deliricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 selam sakın eskisini xbox'dan çıkarıp bozma eski dvd-rom'daki KEY'in extract edilmesi gerekiyor 60-70$'a falan hallediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 nerden bulunuyo ama bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 atik elektronik özkan elektronik falan ucuza getirmek için donanım haberde vs. 3 kırmızı görmümş patlamış xboxların dvd sürücülerini satanlarada rastlanıyo ama değiştirmek çok kolay sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Atik'i aradim, sorunu anlattim. 120 liraymis degistirmesi ama telefondaki eleman "gel hemen gecirelim sana" moduna girmeden, once alete bakalim derdi neymis sonra gerekirse degistirelim dedi. Pek takdir ettim. Musait bi vakitte aleti kapip gidecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Atik iyidir ya. Ben de orada Lite-on firmware çıkmamışken değiştirmiştim DVD-Rom'u. Gayet memnun kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 atik biraz pahalıdır... kadıköy'de atik'in eski elemanlarının açtığı bir dükkan var, baya iyi iş yapıyorlar firmware'e 25 ytl falan alıyolar (atik 50 istiyodu benden yüzsüzce) yazıcıoğlunun karşısındaki han'da 3. kat olması lazım, bir üst katta atik var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar