sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Merhaba... Swg'ye baslamayi dusunuyorum gec kalmis gibi bi durum olabilirmi bide turklerin cogunlugu hangi serverda bilgilendire bilirseniz cok sevinirim.Bide genel olarak oyunun isleyisi zormu kolaymi..[signature][hline]inanilmaz olana inan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Geç kalmadın-Eclipse-Anlayana kolay,anlamayana ise biraz araştırma ile kolay[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Master Rifleman,Master Carbineer,Master Brawler,Fencer [Bu mesaj Obi-Wan tarafından 01 Haziran 2004 09:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 geç kalmadın özelliklede daha exp set gelmeden başlamanı tavsiye ederim.[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Türklerin çounluğu eclipse serverinde ama corbantis ve infinity serverlarinda da Türk arkadaşlar var.Ben Infinityde oynuyorum 10 kadar arkadaşla gelmeye karar verirsen her türlü yardıma açığız.sadece /tell bordan yazman yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 oncelikle tesekkur ederim yardimlariniz icin daoc'a basladim ama fazla bir zevk alamadim Swg ye basliyorum karar verdim :) . Icq:698698 msn: [email protected][signature][hline]inanilmaz olana inan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 mutalaka eclipse server ında başla en çok türk burda. oyuna girdiğin zaman /tell revhas /tell eaglef /tell charda /tell ginelus veya /tell queljin yaparsan bu kişiler sana yardımcı olurlar...[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P) Rifleman - Swordsman Asmund of Eclipse (R.I.P) Doctor - Musican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar