Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni başlayacağım...Lütfen Yardım

nostabinda

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar.Ben bi arkadaşımla birlikte SWG'e balşamaya karar verdik.Fakat oyun hakkında hiç bir fikrimiz yok.Sitelerden öğrenmeye çalışıyoruz.
Oyunu aldığımız zaman hangi serverda oynayabiliriz?Bu serverlar ücretlimi?Skill kasmak UO'da kasmak kadar zormu?Biraz konu hakkında yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Şimdiden çok teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

valla hangi server konusuna sanirim eclipse diyecegim ben biraktigimda en cok turk o serverdaydi.
skill konusuna gelince uo dan nereyi kast ettigine bagli.
para konusunda oducen bilmiyorum bedavasi varmi . gerci olsa cekilmez herhalde bu hal;iyle beta zaten oyun free serveri nasil olur dushunmek bile istemiyorum.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bana sorarsan Eclipse server i senin için en iisi neden dersen en çok türk bu server da war ayrıca gezen olarak Dantooine ve Sehir olarakta Mining Outpost'a gelirsen mutlaka türklere rastlarsin :) skill kasmak çok zor deil ama kolay da deil... aylık yaklaşık 20 milyon ödüosn onuda sölim :)[signature][hline]E-Ih Ido ::FrF::
Twi'lek
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda en çok türk eclipse server ında oyunun aylık ücreti $15.
oyunda skill kasmak çok zor değil. oyunu öğrendikten sonra kendini zorlarsan 10 gün içinde sağlam bir karaktere sahip olabilirsin.[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P)
Rifleman - Swordsman

Asmund of Eclipse (R.I.P)
Doctor - Musican

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...