nostabinda Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Merhaba arkadaşlar.Ben bi arkadaşımla birlikte SWG'e balşamaya karar verdik.Fakat oyun hakkında hiç bir fikrimiz yok.Sitelerden öğrenmeye çalışıyoruz. Oyunu aldığımız zaman hangi serverda oynayabiliriz?Bu serverlar ücretlimi?Skill kasmak UO'da kasmak kadar zormu?Biraz konu hakkında yardımcı olursanız çok mutlu olurum Şimdiden çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 valla hangi server konusuna sanirim eclipse diyecegim ben biraktigimda en cok turk o serverdaydi. skill konusuna gelince uo dan nereyi kast ettigine bagli. para konusunda oducen bilmiyorum bedavasi varmi . gerci olsa cekilmez herhalde bu hal;iyle beta zaten oyun free serveri nasil olur dushunmek bile istemiyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bana sorarsan Eclipse server i senin için en iisi neden dersen en çok türk bu server da war ayrıca gezen olarak Dantooine ve Sehir olarakta Mining Outpost'a gelirsen mutlaka türklere rastlarsin :) skill kasmak çok zor deil ama kolay da deil... aylık yaklaşık 20 milyon ödüosn onuda sölim :)[signature][hline]E-Ih Ido ::FrF:: Twi'lek Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Althar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Eğer amacınız Türk'ün çok olduğu bir serverda oynamaksa Eclipse sanıyorum en iyisi. Yok fark etmez hızlı olsun yeter derseniz diğer serverlara gidin derim. Ben Starsider'dayım hiç bir şikayetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 wala bnm bildiim en hızlısı europe-infinity[signature][hline]E-Ih Ido ::FrF:: Twi'lek Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Evet Infinity çok hızlı burda 8-10 arkadaş oynuyoruz seni de aramizda görmek isteriz gelirsen bi /tell at yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Hayır orçun gidemez.Göndermiyorum :)[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Master Rifleman,Master Carbineer,Master Brawler,Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 yok baanw :P bordan bana ordaki tüm türklerin isimlerini wereblirmiisin?[signature][hline]E-Ih Ido ::FrF:: Twi'lek Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 oyunda en çok türk eclipse server ında oyunun aylık ücreti $15. oyunda skill kasmak çok zor değil. oyunu öğrendikten sonra kendini zorlarsan 10 gün içinde sağlam bir karaktere sahip olabilirsin.[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P) Rifleman - Swordsman Asmund of Eclipse (R.I.P) Doctor - Musican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar