MODOK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 oyunu yeni aldim ve turklerin yogunlukta oldugu serverda baslamak istiyorum fakat euro paketi almisim yanlismi mi yapmisim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 fark pek yoktur aralarinda belki profanity farki filan vardir.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MODOK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hmm biraz once ogrendim aslinda eclipse de baslamak istiyorudum ama yanlis almisim neyse degistiricez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 oyunda en çok türk eclipse server ında bulunmakta. oyuna girdiğin zaman /tell revhas /tell eaglef /tell charda /tell ginelus veya /tell queljin yaparsan bu kişiler sana yardımcı olurlar.[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P) Rifleman - Swordsman Asmund of Eclipse (R.I.P) Doctor - Musican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar