Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 dps için açtıysan yalan abi rr 65 felan üstü lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Ölmemek için açtım. DPS için kapı gibi Archmage'im var zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ya bilmiyorum 2 hafta oldu açalı ama çok ölüyorum şu an, gerçi k8p den dolayı olabilir her gelen 90 dps silahla ikiye bölüyo 80 we zort diye böbreğini kesiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Sparkcaster said: ya bilmiyorum 2 hafta oldu açalı ama çok ölüyorum şu an, gerçi k8p den dolayı olabilir her gelen 90 dps silahla ikiye bölüyo 80 we zort diye böbreğini kesiyo çok zamansız dolanıyorsun tek başına yerine grupla dolaşmayı veya zergle dene seni tek çok gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar