mawiman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Bu Partilerin kaçtanesini biliyorsunuz. 1 AKP - Adalet ve Kalkınma Partisi 2 CHP - Cumhuriyet Halk Partisi 3 ANAP - Anavatan Partisi 4 DYP - Doğru Yol Partisi 5 SHP - Sosyaldemokrat Halk Partisi 6 HYP - Halkın Yükselişi Partisi 7 GP - Genç Parti 8 ATP - Aydınlık Türkiye Partisi 9 BBP - Büyük Birlik Partisi 10 BCP - Bağımsız Cumhuriyet Partisi 11 BTP - Bağımsız Türkiye Partisi 12 CDP - Cumhuriyetçi Demokrasi Partisi 13 DEHAP - Demokratik Halk Partisi 14 DSP - Demokratik Sol Parti 15 EMEP - Emeğin Partisi 16 EP - Eşitlik Partisi 17 HAK-PAR Hak ve Özgürlükler Partisi 18 HÜRPARTİ - Hürriyet ve Değişim Partisi 19 İP - İşçi Partisi 20 LDP - Liberal Demokrat Partsi 21 LTP - Lider Türkiye Partisi 22 MHP - Milliyetçi Hakreket Partisi 23 MP - Millet Partisi 24 ÖDP - Özgürlük ve Dayanışma Partisi 25 Sağduyu Partisi 26 SP - Saadet Partisi 27 TKP - Türkiye Komünist Partisi 28 UMP - Ulusal Muhtariyet Partisi 29 YP - Yurt Partisi 30 YTP - Yeni Türkiye Partisi 31 TP - Türkiye Partisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 aha valla milletvekili adayi olucak bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Sağlı sollu geliyorsun. Kişiselden konu dışından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 soruların amaçları farklı yeni bir oluşum içindeyim ya kalıp yoluma devam edicem yada yeni bir oluşumla gelicez daha güçlü veya daha zayıf. Bilemiyorum bakalım... sadece fikirleriniz almak istiyorum Paticik ne düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paticik aslında bir devrim platformu mawiman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ben aslında paticikle UO oynarken tanışmıştım Ultimatr.com vardı. Ozamandan bu zaman ara arada olsa giriyorum. Yokluğumu hissettirmemeye çalışyorum diye bilirim. Devrim veya başka birşey sadece şu andaki siyaset tin yanlış olduğunu düşünüyorum ve bunu bize demokrasi adı altında yapmalarına göz yumamıyorum uyuyamıyorum belki vatanı ben kurtaram ama bunu denemedende kimse bilemez? o yüzden ben elimden geleni yapıyorum belki başkalarına göre yanlış yapıyorum belkide doğru... Burda amaç sessiz kalan ve bana doğrusun veya yanlışsın bile diyemeyen bir kitleyi harekete geçirmek... Bunu nasıl yapabiliriz bunu bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bize bi tane millet vekili lazım. şu gamer camıası olsun bilgisayarcılar olsun. temsil edecek. türkiyede bu konuda yatırımlar yapçak, mesela korsan'a evet kampanyası yapacak. turnuvalar düzenleyecek hede hödö.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 8 12 18 23 25 28 29 30 bunları ilk kez duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Listede hepar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ben bidahakine oyumu ATP'ye verecem ne güzel tam enerjik parti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ATP DEGIL, AT PARTI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 akp değil ak parti ne saygısız adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Siyasetle ilgilenmeyen aydınları bekleyen kaçınılmaz sonuç, cahiller tarafından yönetilmeye razı olmaktır!"Eflatun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bundan daha fazla parti var ztn şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bncede öle daha fazla parti var,ayrıca 18-25-28 hariç hepsini biliyorum ben. ( kaçtanesini biliyosunuz sorusunun yanıtnıda bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 onemli olan 27 gerisi bildigin akp nin diyer kucuk kardesleri yasasin 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Laorx said: bundan daha fazla parti var ztn şuanda. ben bunları e-devlet adresinde aldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Okadarına yer vermişler demekki, işler durumda benim bildiğim 62 tane parti var Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 21 tanesini biliyorşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 cengizhan66 said: onemli olan 27 gerisi bildigin akp nin diyer kucuk kardesleri yasasin 2722 var olduğu sürece 27 sadece çıkar iki bağırır yer dayağını polisten, sıkıştırır kuyruğunu kaçar gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Dragonmax said: cengizhan66 said: onemli olan 27 gerisi bildigin akp nin diyer kucuk kardesleri yasasin 2722 var olduğu sürece 27 sadece çıkar iki bağırır yer dayağını polisten, sıkıştırır kuyruğunu kaçar gider.. Niye polis 22'nin kolluk kuvveti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Olm ergenekon musun nesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Olivies said: Olm ergenekon musun nesin.olum derken? bana mı dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 atsizcilar parti kurucakmis :D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar